anatopij Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ahoj, nenašel jsem na toto zde na fóru odpověď, proto si dovoluji založit nové téma. zjistil jsem včera, že se celkem liší reakce nezatíženého motoru (tzn. s neutrálem) na prošlápnutí plynu při jízde nebo při stání. když stojím a prošlápnu rychle plyn, celkem rychle se zvýší otáčky a celkem rychle spadnou. řekl bych normální situace. nicméně když to tamé udělám za jízdy, reakce je jakoby zpožděná a výraznější. neboli chvíli trvá, než otáčky vylétnou a vylétnou výš než při stání. klesat začnou později, když už mám dávno nohu z plynu. je to celé takové zpožděné. zajímalo by mě, zda je to normální či je to příznak nějakého problému (vstřiky nebo tak). nevidím důvod, proč by se motor měl chovat jinak za jízdy než za stání. díky předem za případnou reakci, zda vám to dělá stejně. 1,9 TDI, 77kW, 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ahoj, u me se motor chova stejne (1.9 TDI BJB MR06). Rekl bych, ze jde o zamer. Mozna kvuli podrazovani? Staci tuknout do plynu a otacky zustanou zvysene dost dlouho na zarazeni. Ale je to jen muj tip. Treba nekdo bude vedet presneji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Motor 1,6 (benzin, BSE,2007) taktiez to iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.