Prochy20 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Dobrý den / Ahoj, Jen rychlá otázka. Rozpozná SuperB připojení přívěsu i při použití redukce z 13pin na 7pin zásuvku? A pokud ne, je způsob jak "toto" zařídit? Děkuji, Prochy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Tak už jsem to zjistil, auto pozná že je připojen přívěs už ve chvíli kdy se mu dá redukce do zásuvky (přestanou houkat zadní parkovací senzory). Co by mne ale zajímalo je, že tu někdo psal něco o kontrolce, že by měla svítit (že je připojen vozík). Je nějaká taková kontrolka? Děkuji Prochy20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrysek Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Ahoj , mám dotaz. Chci přidat tažné a nevím jestli mám v supiku check kontrol kvůli el připojení. Jak to zjistím. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Myslíš kontrolu prasklých žárovek? Jestli jo tak odpoj zadní světlo a šlápni na brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.