freikrebs Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Zdravím všechny supáky. Před nedávnem jsem se stal také hrdým majitelem superbéčka 2.5 tdi 114kw automat rv2003. Z mého počátečního nadšení jsem vystřízlivěl cca před 2dny kdy v prostoru motoru začalo něco intenzivně bzučet. bzučení připomíná klakson staré sanitky nebo rozjíždění trolejbusu Při sešlápnutí plynového pedálu je zvuk intenzivnější. Bzučení je syšitelné asi do rychlosti 60km/h pak se vytrácí. nejvíc je slyšet při rozjezdech a zařazených rychlostech 1,2,3 (připomínám že mám automat) Jěště se zmíním že rozvody byly dělány cca před 14dny (mohlo by to mít s tím souvislost???) Mám docela obavy že mě po novych rozvodech čeká další velká investice. díky moc za rady a zároveň se omlouvám zazaložení nového vlákna (boužel jsem se tady nikde o podobné abnormalitě nedočetl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) Bzučení, klakson staré sanitky, trolejbus... V čem jedeš? Evidentně dobrej matroš Editováno: 24. Listopad 2013, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freikrebs Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 super matroš No nic, ale problém je vyřešený. Dělalo to servo. dolil sem kapalinu a je to ok. Nicméně zítra jedu do servisu, kapalina musí někde mizet. v nádobce bylo cca 1cm pod ryskou. pak dám vědět. zatím díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 tak jestli jsi to nikdy nedolejval, tak to může bejt, po pár letech, mě to takhle kapalo u octy, velmi pomalu, třeba ten cm za rok, ale musel sem si dávat bacha, abych neparkoval s vytočenejma kolama do strany, to pak kapalo dost, jak byli rovně tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.