Publikováno Listopad 24, 201311 r Potřebuju radu s klaksonem. Přestal mi fungovat jeden ze dvou klaksonů, asi ten na hluboký tón, protože to troubí potichu a vysokým tónem. Chci je vymněnit oba za nové, ale originální jsou pěkně předražený. Máte zkušenosti s jinými klaksony, popřípadě šli by tam dát z Octavie II ?
Listopad 25, 201311 r mám stejnej problém... já koupil ty chromový z globusu... jsou levný a splní účel... jen zapojit...
Listopad 25, 201311 r Tak tak pánové :-) Klakson můžete dát jakýkoliv jen je třeba dodržet napajené což je 12V .... Kdyby jste dojel ikemě klidně zapojim :-) Bydlím kousek od Ostravy .
Prosinec 3, 20168 r Přestal mě fungovat jeden ze dvou klaksonů,je to na straně řidiče,ale nevím,jestli je to hluboký,nebo nízký ton. Můžete poradit na které straně je jaký?
Prosinec 11, 20168 r vodič vysoký tón spolujazdec hlboký tón ...teda predpokladám máš OII a si vsekcii SI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.