Venca Šebek Vloženo 24. Listopad 2013 Vloženo 24. Listopad 2013 Potřebuju radu s klaksonem. Přestal mi fungovat jeden ze dvou klaksonů, asi ten na hluboký tón, protože to troubí potichu a vysokým tónem. Chci je vymněnit oba za nové, ale originální jsou pěkně předražený. Máte zkušenosti s jinými klaksony, popřípadě šli by tam dát z Octavie II ? Citovat
Effo Vloženo 25. Listopad 2013 Vloženo 25. Listopad 2013 mám stejnej problém... já koupil ty chromový z globusu... jsou levný a splní účel... jen zapojit... Citovat
Airman64 Vloženo 25. Listopad 2013 Vloženo 25. Listopad 2013 Tak tak pánové :-) Klakson můžete dát jakýkoliv jen je třeba dodržet napajené což je 12V .... Kdyby jste dojel ikemě klidně zapojim :-) Bydlím kousek od Ostravy . Citovat
Jay Kay Vloženo 25. Listopad 2013 Vloženo 25. Listopad 2013 Do bývalé FII jsem koupil dvoutón z OCT za 400kč na vrakáči. Citovat
Pavel S Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 Přestal mě fungovat jeden ze dvou klaksonů,je to na straně řidiče,ale nevím,jestli je to hluboký,nebo nízký ton. Můžete poradit na které straně je jaký? Citovat
libero Vloženo 11. Prosinec 2016 Vloženo 11. Prosinec 2016 vodič vysoký tón spolujazdec hlboký tón ...teda predpokladám máš OII a si vsekcii SI Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.