Přejít na obsah

vstřiky 1,4 TDI


Doporučené příspěvky

Zdar pánové, mám takoví problém u 1,4 tdi 55 kw, jednou za čas mi jde motor jen na dva válce, co to může být, vstřik, jak poznám který to je? nebo kabel ke vstřiku? dají se vstřiky nějak opravit, popř. změrit tlak a kolik má být? děkuji moc.

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název vlákna.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

napichnout na VAG. muze to byt cokoliv. kabelaz taky pripadne sundat viko ventilu vycvakat konektory a prihnout kontakty nejlevnejsi oprava. ale prvni asi vycet zavad jestli se to oklada v zavadach nebo to je mechanickyho razu. Podle korekci vstrikovacu pole č 13 s epozná jetsli je něco moc špatně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to je nejčastěji kolem 8°C a při minusových teplotách už to nedělá, tak to máš stejný. Zatím to vydrželo několik desítek tkm co je to doma,celkově přes 240tkm. Mám 2 KO žhavičky, tak mne napadlo, jestli to nemůže být i tím, kolem 8°C to dá ještě málo nafty a s nefunkční žhavkou to neblafne... Dneska jsem si je objednal, tak jestli starý vytočim, tak kdyžtak napíšu, jestli to pomohlo. Ale jestli se neoteplí, tak nic nezjistím, teď kolem 0°C už to chytá zas pěkně... A když to nepomůže, tak to určitě řešit nebudu, na netu jsem četl že to občas PD dělají, kolem těch 6, 8, 10°C..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...