Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Tak si tak rikam, ze by nebylo spatne udelat si tu takovou anketu, kdo tu pise nejvetsi blaboly a je vzdy mimo misu, tim myslim i to, ze se lide bavi v nejakem tematu uplne o necem jinem. Sem piste nominace a pak udelame hlasovani. P.S.: myslim, ze bych mohl vyhrat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 a co kdyz si dam na 1,2 17´´ kola nevadí to?? a co na to policie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 a co kdyz si dam na 1,2 17´´ kola nevadí to?? a co na to policie?? Já myslím, že místo motoru 1,2 tam můžeš klidně hodit 3V6 FOR MOTION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 helééé tebe sem dlouho neviděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já tebe taky néééé...ani na silnici....Víš že okolo Sokolova se pohybuje Fabka, která se snaží dělat že je jako ta tvoje?Na první pohled jsem myslel že jsi to ty, ale pak jsem si všim že je to jen nezdařilá imitace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Myslím že Cosby - furt blábolí o čemsi čemu ostatní nerozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já tebe taky néééé...ani na silnici....Víš že okolo Sokolova se pohybuje Fabka, která se snaží dělat že je jako ta tvoje?Na první pohled jsem myslel že jsi to ty, ale pak jsem si všim že je to jen nezdařilá imitace to vubec nevim :-( zadnou sem v okoli sokolova nevidel sem tam ted ale jeste min nez drive. ale pristi tejden snad budu v tatrovicích na dovce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ZAVŘÍT TOTO TÉMA.AKORÁD TU ZBYTEČNĚ ZABÍRÁ MÍSTO.BEJT ADMIN TAK TOTO TÉMA VYSTŘELÍM I S VAŠOU NA MARS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak ja myslim, ze bych mel taky dostat nejakou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Se všema souhlasím a všechno se mi libí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ZAVŘÍT TOTO TÉMA.AKORÁD TU ZBYTEČNĚ ZABÍRÁ MÍSTO.BEJT ADMIN TAK TOTO TÉMA VYSTŘELÍM I S VAŠOU NA MARS je to v lamparne tak neprud nebo vam smazu hospodu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 na hospodu nam nesahej - to j nase mistecko OTcek btw. za vcerejsek bych nominovala sebe a martinoslava - neb sme si z tematu mycka udelali verejne povidani na tema hubicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak ja myslim, ze bych mel taky dostat nejakou cenu ty ne..tvoje autí....co takhle samolepku "jsem pomalejší než HTP" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak ja myslim, ze bych mel taky dostat nejakou cenu ty ne..tvoje autí....co takhle samolepku "jsem pomalejší než HTP" ? jo tu mu koupíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Se všema souhlasím a všechno se mi libí je to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak ja myslim, ze bych mel taky dostat nejakou cenu ty ne..tvoje autí....co takhle samolepku "jsem pomalejší než HTP" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ale Martínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? ja myslim, ze fTéDéí je síla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? v tom je nejaky rozdil, ja mam za to, ze je to jedno a to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? v tom je nejaky rozdil, ja mam za to, ze je to jedno a to same je v tom velkej rozdíl....MPI se vyráběly dřív než HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 je v tom velkej rozdíl....MPI se vyráběly dřív než HTP to byl starovek, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? v tom je nejaky rozdil, ja mam za to, ze je to jedno a to same je v tom velkej rozdíl....MPI se vyráběly dřív než HTP a jezdi hure nezli nektere HTP, vid Martínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ZAVŘÍT TOTO TÉMA.AKORÁD TU ZBYTEČNĚ ZABÍRÁ MÍSTO.BEJT ADMIN TAK TOTO TÉMA VYSTŘELÍM I S VAŠOU NA MARS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Hele a co je teda vlastně lepší MPI nebo HTP? v tom je nejaky rozdil, ja mam za to, ze je to jedno a to same je v tom velkej rozdíl....MPI se vyráběly dřív než HTP a jezdi hure nezli nektere HTP, vid Martínku Martin by měl mít na 5tých dveřích VLTP-very low torque power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.