Srpen 30, 200619 r mame radi zvirata protoze jsou chlupata a maji hebkou srst at zije chiquitta Skritkove zednici zanechte spanku vezmete kladivko, lzici a fanku pisek se cervena, vapno se bela
Srpen 30, 200619 r Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence
Srpen 30, 200619 r nelip se preci clovk domluvi rukama a nohama at zije kanibalismus a kapitalismus a fetisismus a nudismus
Srpen 30, 200619 r Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče Zaríkávám tě duchu zlý
Srpen 30, 200619 r A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom ja sem spokojena i s tim druhym mistem a celkove se tretim, takze pohoda Kaci mne islo sko o to "Deset autoru dne" a pod tym iba 3 vymenovany ....
Srpen 30, 200619 r Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče este ze nemam fooobii, bo bych z to pekace dostala servofobii
Srpen 30, 200619 r Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence Mas recht, dovolena musi byt
Srpen 30, 200619 r Kaci mne islo sko o to "Deset autoru dne" a pod tym iba 3 vymenovany .... ty si byl patej, ze ty ostatni mista jsou nepodstatny
Srpen 30, 200619 r Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče este ze nemam fooobii, bo bych z to pekace dostala servofobii ty nemas z niceho strach? ja mam treba ze zubare jo a taky z drobecku v posteli, tech jsem se bal uz jako malej
Srpen 30, 200619 r Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence Mas recht, dovolena musi byt presne táááák
Srpen 30, 200619 r Mas recht, dovolena musi byt ja volam nashledanou, nashledanou, nashledanou rodne udoli venku je zima jak sfina
Srpen 30, 200619 r Mas recht, dovolena musi byt ja volam nashledanou, nashledanou, nashledanou rodne udoli venku je zima jak sfina az snih a mraz da loukam plast, sam se zacnu bat hej brizo bila, sklon se niz, dej ptacku naruc svou a skrys ja pak muzu jit a v dusi klid muzu pak mit
Srpen 30, 200619 r kdo se boji, nesmi do lesa jak ja rada chodim na houby a vzdy najdu houby minuly tyden otec prinesl houby a podle atlasu byly bud prudce jedovate, nebo s vybornou chuti, skusili jsme a zijeme sches-li trap se ze ti v kapse zlate mince nechresti
Srpen 30, 200619 r Ty voe, Gottaaaaaak a ma faaaabii my vsichni budem na tom lepe ten kdyz se umeje je k nepoznani kominik deti pro radost a radost pro deti
Srpen 30, 200619 r já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic. Já bych tě maličko poopravil, jablko z Jaslovských Bohunic můžeš sníst, protože je zdravotně nezávadné, jen ohryzek potom musíš zakopat alespoň 0,5m pod zem.
Srpen 30, 200619 r SEŽEREME BOBIKAA jako riskovat ze nam bude spatne a nase chutove poharky nam nakopou prdel - ani napad... pred nasi, za nasi, cesta ma at neprasi, hej
Srpen 30, 200619 r Tak co s tím Bobíkem?Furt oxiduje a oxiduje uzavreme mu privod kysliku a to pak dooxiduje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.