Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Krizik ma Ban, Katka ma Ban, Bobik dostane pres drzku.... Hmmm... Pisu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ja?? a zacpak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ja mel ban uz minulej tejden, takze jsem postoupil a budeme se prát? jůůůůů já se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Se všema souhlasím a všechno se mi libí Gil to je na inu cenu co tu predvadzas :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ja bych toto tema zrusila... logicky vitez jsem ja... kdyz se podivame na tabulku top 10ti uzivatelu celkove, tak zjistime ze prvni tri mista patri sekci OC... nicmene kdyz by jsme to rozdelili na OT, tak pak to mam ja, neb baurak obcas pise k tematu, borg stale pise k tematu a ja jsem neustale napominana ze pisu totalne mimo tema - takze dekuji vsem. co je vubec cena za to prvenstvi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tyzdenny pobyt v sanatoriu s Bobikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tyzdenny pobyt v sanatoriu s Bobikem chci neco jineho za cenu - neco vice originalnejsiho a kdyz to nebude spolecne s nekym z tohoto fora, pak jedine dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tyzdenny pobyt v sanatoriu s Bobikem uhodil jste hrebicek na hlavicku pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jakozto zakladatel tohoto tematu si dovoluji upozornit, ze myslenka byla jina. Napsat nominace, pak udelat hlasovani a v nem by se rozhodlo. A cena? Na víteze vycením maximálně zuby ze svoji huby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 hlasovani by bylo neobjektivni. ja ti jen rikam jak to je... z mych desetitisic prispevku je k tematu ani ne polovina coz je 5 tisic - to jeste nemas ani ty. takze si dejte hlasovani o druhe misto za Katkou... a bacha na ty zuby aby ti z te huby nevypady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 neobjektivni, z jakeho duvodu? zuby drzi pevne v dasnich a v celistech, zadneho uvolnovani jsem si prozatim nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 neobjektivni, z jakeho duvodu? pac venuse je pred zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nejak mi unika pointa, ale to je tim, ze jsem myslenkove zbrzdeny na urovni trileteho ditete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ja bych toto tema zrusila... logicky vitez jsem ja... kdyz se podivame na tabulku top 10ti uzivatelu celkove, tak zjistime ze prvni tri mista patri sekci OC... nicmene kdyz by jsme to rozdelili na OT, tak pak to mam ja, neb baurak obcas pise k tematu, borg stale pise k tematu a ja jsem neustale napominana ze pisu totalne mimo tema - takze dekuji vsem. co je vubec cena za to prvenstvi?? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Me...sort_order=desc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 si myslis ze jako moderator muzes vse vid... na kazdou sfini se vari voda... Bobik Maxidot lover Group Icon Skupina: Moderator Příspěvků: 34030 Číslo člena: 417 Registrován(a): 24-July 05 sorry, ale tohle je uz ubohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Kuva to je vidět,kolik z vás má co na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Katka: Nikdo nema prava menit pocet prispevku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Katka: Nikdo nema prava menit pocet prispevku.... aha, a bobik na to pravo ma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nemá a na me se uz nekolikrat dolejvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik je moderator, takze na to prava nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik je moderator, takze na to prava nema... Bobík nemá ani volební právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik je moderator, takze na to prava nema... to me jako chces rict ze ty prispevky si mu tam dal ty, jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.