Srpen 30, 200619 r ja mel ban uz minulej tejden, takze jsem postoupil a budeme se prát? jůůůůů já se těším
Srpen 30, 200619 r Se všema souhlasím a všechno se mi libí Gil to je na inu cenu co tu predvadzas :DDDD
Srpen 30, 200619 r ja bych toto tema zrusila... logicky vitez jsem ja... kdyz se podivame na tabulku top 10ti uzivatelu celkove, tak zjistime ze prvni tri mista patri sekci OC... nicmene kdyz by jsme to rozdelili na OT, tak pak to mam ja, neb baurak obcas pise k tematu, borg stale pise k tematu a ja jsem neustale napominana ze pisu totalne mimo tema - takze dekuji vsem. co je vubec cena za to prvenstvi??
Srpen 30, 200619 r Tyzdenny pobyt v sanatoriu s Bobikem chci neco jineho za cenu - neco vice originalnejsiho a kdyz to nebude spolecne s nekym z tohoto fora, pak jedine dobre
Srpen 30, 200619 r jakozto zakladatel tohoto tematu si dovoluji upozornit, ze myslenka byla jina. Napsat nominace, pak udelat hlasovani a v nem by se rozhodlo. A cena? Na víteze vycením maximálně zuby ze svoji huby
Srpen 30, 200619 r hlasovani by bylo neobjektivni. ja ti jen rikam jak to je... z mych desetitisic prispevku je k tematu ani ne polovina coz je 5 tisic - to jeste nemas ani ty. takze si dejte hlasovani o druhe misto za Katkou... a bacha na ty zuby aby ti z te huby nevypady...
Srpen 30, 200619 r neobjektivni, z jakeho duvodu? zuby drzi pevne v dasnich a v celistech, zadneho uvolnovani jsem si prozatim nevsiml
Srpen 30, 200619 r nejak mi unika pointa, ale to je tim, ze jsem myslenkove zbrzdeny na urovni trileteho ditete
Srpen 30, 200619 r ja bych toto tema zrusila... logicky vitez jsem ja... kdyz se podivame na tabulku top 10ti uzivatelu celkove, tak zjistime ze prvni tri mista patri sekci OC... nicmene kdyz by jsme to rozdelili na OT, tak pak to mam ja, neb baurak obcas pise k tematu, borg stale pise k tematu a ja jsem neustale napominana ze pisu totalne mimo tema - takze dekuji vsem. co je vubec cena za to prvenstvi?? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Me...sort_order=desc
Srpen 30, 200619 r si myslis ze jako moderator muzes vse vid... na kazdou sfini se vari voda... Bobik Maxidot lover Group Icon Skupina: Moderator Příspěvků: 34030 Číslo člena: 417 Registrován(a): 24-July 05 sorry, ale tohle je uz ubohy...
Srpen 30, 200619 r Bobik je moderator, takze na to prava nema... to me jako chces rict ze ty prispevky si mu tam dal ty, jo??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.