Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a ......... jj a skryl jsem ho pred zraky nepoverenych oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a ......... Ja mu to dosvedcim,vcera okolo pol 3 v noci znenazdajky nove tema a vnom Bobika "napise ,zmaze,napise,zmaze".A este mal penu na ustach,je to priznak dacoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a ......... jj a skryl jsem ho pred zraky nepoverenych oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a ......... Ja mu to dosvedcim,vcera okolo pol 3 v noci znenazdajky nove tema a vnom Bobika "napise ,zmaze,napise,zmaze".A este mal penu na ustach,je to priznak dacoho? Deset autorů dne Člen Registrován(a) Příspěvky Příspěvky dnes % dnešních příspěvků Bobik 24-July 05 34037 88 9.35% Katka 11-July 05 10280 45 4.78% Martinoslav 6-July 05 6364 44 4.68% ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 on je me schovane v jine dimenzi, pacholek jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 katk: Ty taky umres na zaludecni vredy Dobre, dobre, priznavam, byl jsem to ja Ja mu je zase smazu, jo?? A jeste mu dam tak na hodinku zakaz prispivat, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 katk: Ty taky umres na zaludecni vredy Dobre, dobre, priznavam, byl jsem to ja Ja mu je zase smazu, jo?? A jeste mu dam tak na hodinku zakaz prispivat, ok? jůůůůů, já chci banán na nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ten zakaz pispivani si dejte oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Deset autorů dne Člen Registrován(a) Příspěvky Příspěvky dnes % dnešních příspěvků Bobik 24-July 05 34037 88 9.35% Katka 11-July 05 10280 45 4.78% Martinoslav 6-July 05 6364 44 4.68% ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi Hmmm napisal som ze o pol 3 som ho iba nacapal,bohvie co bolo predtym,nechajme to na Troch Patracov...Kati nezajdes na huspeninku a hovadzinku? ? A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ano ano, Bemousek me rano vyrusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ahoj lidi, chtěl bych si koupit novou Octavii, ale nevím, jestli benzín nebo naftu. Co mi poradíte? Dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ahoj lidi,chtěl bych si koupit novou Octavii, ale nevím, jestli benzín nebo naftu. Co mi poradíte? Dík... HLEDAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ahoj lidi,chtěl bych si koupit novou Octavii, ale nevím, jestli benzín nebo naftu. Co mi poradíte? Dík... ¨nebrat-Koupit Renault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic.HDP ČR jde do riti a vy tady kvákáte o nesmyslech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic.HDP ČR jde do riti a vy tady kvákáte o nesmyslech já jsem student a čekám na 2. října na začátek semestru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti student se učí termodynamiku a preci nebudu do skoly chodit pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti student se učí termodynamiku a preci nebudu do skoly chodit pesky a jak tu školu máš daleko? tam nemáte MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Deset autorů dneČlen Registrován(a) Příspěvky Příspěvky dnes % dnešních příspěvků Bobik 24-July 05 34037 88 9.35% Katka 11-July 05 10280 45 4.78% Martinoslav 6-July 05 6364 44 4.68% ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi Kačí, klid to jenom Fobiatici nemůžou přenýst přes srdce, že Octávky mají navrh a klesá jim ego tak si dohání příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Deset autorů dneČlen Registrován(a) Příspěvky Příspěvky dnes % dnešních příspěvků Bobik 24-July 05 34037 88 9.35% Katka 11-July 05 10280 45 4.78% Martinoslav 6-July 05 6364 44 4.68% ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi Kačí, klid to jenom Fobiatici nemůžou přenýst přes srdce, že Octávky mají navrh a klesá jim ego tak si dohání příspěvky Fobiatici maji ego f cajku, ale Ochcaviáni neberou JOKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti student se učí termodynamiku a preci nebudu do skoly chodit pesky a jak tu školu máš daleko? tam nemáte MHD cca 2-2,5 km nevim presne samo, ze v Liberci je MHD ,ale kdyz si chces prispat po vydarenem vecirku a trochu v posteli vylezet kocoura, tak stradas kazdou minutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic.HDP ČR jde do riti a vy tady kvákáte o nesmyslech já jsem student a čekám na 2. října na začátek semestru Liberecky pacholci, az v rijnu Plzen 21. zari Plzen FOREVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 a kolik mate tydnu v semestru? Liberec 14 a pak 5 tydnu zkousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom ja sem spokojena i s tim druhym mistem a celkove se tretim, takze pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Kačí, klid to jenom Fobiatici nemůžou přenýst přes srdce, že Octávky mají navrh a klesá jim ego tak si dohání příspěvky banani jsou to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.