Přejít na obsah

kdo je tu nejvic Off Topic

Doporučené příspěvky

Vloženo
to leda by si založil vlastní téma a psal a psal a .........

jj a skryl jsem ho pred zraky nepoverenych oci :D

Vloženo

Ja mu to dosvedcim,vcera okolo pol 3 v noci znenazdajky nove tema a vnom Bobika "napise ,zmaze,napise,zmaze".A este mal penu na ustach,je to priznak dacoho?

Vloženo

Ja mu to dosvedcim,vcera okolo pol 3 v noci znenazdajky nove tema a vnom Bobika "napise ,zmaze,napise,zmaze".A este mal penu na ustach,je to priznak dacoho?

Deset autorů dne

Člen Registrován(a) Příspěvky Příspěvky dnes % dnešních příspěvků

Bobik 24-July 05 34037 88 9.35%

Katka 11-July 05 10280 45 4.78%

Martinoslav 6-July 05 6364 44 4.68%

ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku lol jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi :smich:

Vloženo
katk: Ty taky umres na zaludecni vredy :smich:

Dobre, dobre, priznavam, byl jsem to ja :D Ja mu je zase smazu, jo?? :D A jeste mu dam tak na hodinku zakaz prispivat, ok? :D

jůůůůů, já chci banán na nick ;)

Vloženo

Deset autorů dne

ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku lol jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi :smich:

Hmmm napisal som ze o pol 3 som ho iba nacapal,bohvie co bolo predtym,nechajme to na Troch Patracov...Kati nezajdes na huspeninku a hovadzinku? ? :smich::smich:

A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom :smich::smich::smich:

Vloženo

Ahoj lidi,

chtěl bych si koupit novou Octavii, ale nevím, jestli benzín nebo naftu. Co mi poradíte? Dík...

Vloženo
Ahoj lidi,

chtěl bych si koupit novou Octavii, ale nevím, jestli benzín nebo naftu. Co mi poradíte? Dík...

HLEDAT :smich::smich:

Vloženo
já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic.HDP ČR jde do riti a vy tady kvákáte o nesmyslech :blink:

já jsem student a čekám na 2. října na začátek semestru :D

Vloženo
Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti

student se učí termodynamiku ;)

a preci nebudu do skoly chodit pesky :p

Vloženo
Studenty bych vyhnal na brigády.Hlavně že naj internet a Fábie.To jsou mi ale chudí studenti

a jak tu školu máš daleko?

tam nemáte MHD -_-

Vloženo
Deset autorů dne

Kačí, klid to jenom Fobiatici nemůžou přenýst přes srdce, že Octávky mají navrh a klesá jim ego tak si dohání příspěvky :p:p:p:p:p:p:p

Vloženo
Deset autorů dne

Člen  Registrován(a)  Příspěvky  Příspěvky dnes  % dnešních příspěvků

Bobik  24-July 05  34037  88  9.35%

Katka  11-July 05  10280  45  4.78%

Martinoslav  6-July 05  6364  44  4.68%

ano, proto mel za poslednich 24 hodin 88 prispevku  lol jen dve veci na svete nesnasim a to je lez a hovezi  :smich:

Kačí, klid to jenom Fobiatici nemůžou přenýst přes srdce, že Octávky mají navrh a klesá jim ego tak si dohání příspěvky :p:p:p:p:p:p:p

Fobiatici maji ego f cajku, ale Ochcaviáni neberou JOKE :D-_-

Vloženo

a jak tu školu máš daleko?

tam nemáte MHD -_-

cca 2-2,5 km nevim presne samo, ze v Liberci je MHD ,ale kdyz si chces prispat po vydarenem vecirku a trochu v posteli vylezet kocoura, tak stradas kazdou minutu :)

Vloženo
já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic.HDP ČR jde  do riti a vy tady kvákáte o nesmyslech :blink:

já jsem student a čekám na 2. října na začátek semestru :D

Liberecky pacholci, az v rijnu fuck Plzen 21. zari Plzen FOREVER :fakac:

:smich:

Vloženo
A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom :smich::smich::smich:

ja sem spokojena i s tim druhym mistem a celkove se tretim, takze pohoda :D

Vloženo

banani jsou to :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...