Zába Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 mame radi zvirata protoze jsou chlupata a maji hebkou srst at zije chiquitta Skritkove zednici zanechte spanku vezmete kladivko, lzici a fanku pisek se cervena, vapno se bela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nelip se preci clovk domluvi rukama a nohama at zije kanibalismus a kapitalismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nelip se preci clovk domluvi rukama a nohama at zije kanibalismus a kapitalismus a fetisismus a nudismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče Zaríkávám tě duchu zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A zaklamala si aj ty ,vid v cervenom ja sem spokojena i s tim druhym mistem a celkove se tretim, takze pohoda Kaci mne islo sko o to "Deset autoru dne" a pod tym iba 3 vymenovany .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče este ze nemam fooobii, bo bych z to pekace dostala servofobii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence Mas recht, dovolena musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Kaci mne islo sko o to "Deset autoru dne" a pod tym iba 3 vymenovany .... ty si byl patej, ze ty ostatni mista jsou nepodstatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Fabiatici zakládají taková nesmyslná témata proto,protože tam žádné pořádné ani nemají.To je pořád:"teče mi servo,klepou mi stabíky,hnije mi svazek atd atd.prokleté pekáče este ze nemam fooobii, bo bych z to pekace dostala servofobii ty nemas z niceho strach? ja mam treba ze zubare jo a taky z drobecku v posteli, tech jsem se bal uz jako malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobik: Mame jich "jenom" 13, ale ver, ze i to mi staci ja chodim stejne jen 11, pac jsou povoleny 3 absence Mas recht, dovolena musi byt presne táááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Mas recht, dovolena musi byt ja volam nashledanou, nashledanou, nashledanou rodne udoli venku je zima jak sfina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 kdo se boji, nesmi do lesa jak ja rada chodim na houby a vzdy najdu houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Mas recht, dovolena musi byt ja volam nashledanou, nashledanou, nashledanou rodne udoli venku je zima jak sfina az snih a mraz da loukam plast, sam se zacnu bat hej brizo bila, sklon se niz, dej ptacku naruc svou a skrys ja pak muzu jit a v dusi klid muzu pak mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 kdo se boji, nesmi do lesa jak ja rada chodim na houby a vzdy najdu houby minuly tyden otec prinesl houby a podle atlasu byly bud prudce jedovate, nebo s vybornou chuti, skusili jsme a zijeme sches-li trap se ze ti v kapse zlate mince nechresti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty voe, Gottaaaaaak a ma faaaabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty voe, Gottaaaaaak a ma faaaabii my vsichni budem na tom lepe ten kdyz se umeje je k nepoznani kominik deti pro radost a radost pro deti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 SEŽEREME BOBIKAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 SEŽEREME BOBIKAA zabijeme Bobika sadlo nadelame bohuzel klucina vazi jen 64 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 já bych váš fšecky zakopal 10m pod zem jako jablko z Jaslovských Bohunic. Já bych tě maličko poopravil, jablko z Jaslovských Bohunic můžeš sníst, protože je zdravotně nezávadné, jen ohryzek potom musíš zakopat alespoň 0,5m pod zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 SEŽEREME BOBIKAA jako riskovat ze nam bude spatne a nase chutove poharky nam nakopou prdel - ani napad... pred nasi, za nasi, cesta ma at neprasi, hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak co s tím Bobíkem?Furt oxiduje a oxiduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak co s tím Bobíkem?Furt oxiduje a oxiduje uzavreme mu privod kysliku a to pak dooxiduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jedině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.