viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) Zdravim pani,po vymene spojkoveho loziska a zalozeni prevodovky pozorujem že občas nejde zaradit jednotka alebo spiatočka.Čo by samo o sebe nebolo až také čudné, lenže občas nemôžem vyradiť spiatočku, pripadne jednotku alebo dvojku. Bud ju musim nasilu vytiahnut alebo kusok pustit spojku...stlacit a potom to ide.Spojku sme poriadne odvzdusnili...nepadá. Ešte jeden postreh, mam taky pocit že spojka zaberá hned odspodu ale nemá "silu" . S autom dokáže pohnúť až niekde v polovici. Je to celé nejake cudne po tej vymene loziska.Cim to bude? na lanovody nikto nesahal, ako sme ich rozobrali tak sme ich zlozili. Pocul som ze to moze byt stromcek prevodovky, ale zeby to zacalo robit takto po vymene loziska?dik Editováno: 27. Listopad 2013, autor: viktorjanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Prevodovka spatna, volna hridel. Nekde tu je tema. Klasika u 6q. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 To som pocul od mechanika podobny nazor...ale preco sa to objavuje akurat po vymene loziska? Predtym som taketo problemy s prevodovkou nemal nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-mechanickych-prevodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Ani ti nehucela petka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) huci 5tka a šestka samozrejme...ako na kazdom 6Q Huci to uz 2 roky ako som ju kupil. ale len ked decelerujem na tych rychlostiach, ked mam nohu na plyne nehucia. Editováno: 27. Listopad 2013, autor: viktorjanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Dodam ze aj po vymene loziska pri polovičnom zoslapnuti spojky sa ozyva hluk od prevodovky. Myslel som si ze to je lozisko...po vymene to neprestalo. Staci mierne zoslapnut spojku a nieco tam "hrkoce". Takze zrejme to bude prevodovka na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Uz to ma za sebou, taky jsem mel. Ted zatim klid, ale starou jsem pro jistotu nechal v garazi a v nejhorsim pujde na repas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Dal si to opravit? No ja mam na aute pocvitych 230.000km zeby uz bola KO? Co s tym teda mozem robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Nedal, koupil jsem starsi dobrou. Moje zacala hucet ve 150 tis. a ve 400 tis. uz spatne radila ta jednicka a zpatecka, plus popojizdela i kdyz jsem vymackl spojku. To uz jsem shanel jinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 27. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Tak teraz neviem..lebo pred vymenou loziska nebol s prevodovkou ziadny vaznejsi problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.