Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim pani,

po vymene spojkoveho loziska a zalozeni prevodovky pozorujem že občas nejde zaradit jednotka alebo spiatočka.

Čo by samo o sebe nebolo až také čudné, lenže občas nemôžem vyradiť spiatočku, pripadne jednotku alebo dvojku. Bud ju musim nasilu vytiahnut alebo kusok pustit spojku...stlacit a potom to ide.

Spojku sme poriadne odvzdusnili...nepadá. Ešte jeden postreh, mam taky pocit že spojka zaberá hned odspodu ale nemá "silu" . S autom dokáže pohnúť až niekde v polovici. Je to celé nejake cudne po tej vymene loziska.

Cim to bude? na lanovody nikto nesahal, ako sme ich rozobrali tak sme ich zlozili. Pocul som ze to moze byt stromcek prevodovky, ale zeby to zacalo robit takto po vymene loziska?

dik

Upraveno od viktorjanos

Prevodovka spatna, volna hridel. Nekde tu je tema. Klasika u 6q.

• Autor

To som pocul od mechanika podobny nazor...ale preco sa to objavuje akurat po vymene loziska? Predtym som taketo problemy s prevodovkou nemal nikdy.

Ani ti nehucela petka?

• Autor

huci 5tka a šestka :) samozrejme...ako na kazdom 6Q :D Huci to uz 2 roky ako som ju kupil. ale len ked decelerujem na tych rychlostiach, ked mam nohu na plyne nehucia.

Upraveno od viktorjanos

• Autor

Dodam ze aj po vymene loziska pri polovičnom zoslapnuti spojky sa ozyva hluk od prevodovky. Myslel som si ze to je lozisko...po vymene to neprestalo. Staci mierne zoslapnut spojku a nieco tam "hrkoce". Takze zrejme to bude prevodovka na opravu

Uz to ma za sebou, taky jsem mel. Ted zatim klid, ale starou jsem pro jistotu nechal v garazi a v nejhorsim pujde na repas.

• Autor

Dal si to opravit? No ja mam na aute pocvitych 230.000km zeby uz bola KO? Co s tym teda mozem robit?

Nedal, koupil jsem starsi dobrou. Moje zacala hucet ve 150 tis. a ve 400 tis. uz spatne radila ta jednicka a zpatecka, plus popojizdela i kdyz jsem vymackl spojku. To uz jsem shanel jinou...

• Autor

Tak teraz neviem..lebo pred vymenou loziska nebol s prevodovkou ziadny vaznejsi problem....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.