Migen Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Cau. Musim se pochlubyt co se mi dnes stalo. Neco mi klepalo na predni naprave a nemohl sem na to prijit. Az na STK mi poradili ze ikdyz vypadaji zadni silentbloky ulozeni predniho ramene dobre, tak ze by to mohlo byt ono. Nechal jsem je vymenit a ono to opravdu pomohlo a podvozek ztichl. Zadne bouchani nic. Na STK mi take prisli na to ze mam spatnou geometrii. Objednal sem se tedy po vymene silentbloku a dnes tam zajel. Borec mi to sesteloval s tim ze jsem nechal zaple zapalovani a on cele auto zvedl nahoru zvedakem pro lepsi pristup. Vse vpoho a odjizdim asi 10 km na nakupy. Cestou ovsem pozoruji ze pri rozjezdu auto cuka. Nebo jedu na trojku a pustim plyn plynule a auto uplne zacuka jakoby neco na naprave. Takovy ranky jak kdyby se hejbalo to ulozeni nebo motor v kastli. Absolutne sem to nechapal protoze nez sem po vymene silentbloku sel na geometrii tak sem najel tak 300 km a uplne ticho. Dojel sem tedy do nakupniho centra. Nakoupil a potom prohlidl jestli neni neco zkurveny. Nic sem nenasel. Vse utazene a borec na geo si hral jen s tyckama od rizeni. Pak tedy nastartuji a jedu domu cca 20 km a uz to nedelalo. Proste ticho. Zkusil sem i zastavit a vypnout motor a pak jet dak a proste vpohode. Zadnou kontrolu nebo zabranu proti zvednuti auta nemam. Chape to nekdo?? :-) Po dojeti sem to nechal stat hodinu. Pak to projel a vse vpoho. Nikdy se me tohle nestalo. A hledat souvyslost s tou geometrii nevim nevim ale bylo to od te doby az po vypnuti motoru. Editováno: 30. Listopad 2013, autor: Migen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Jeste pridam jak se to cukani dal projevovalo. Jel sem na sestku a pustil plyn a auto uplne cuklo. Takovy dopredu dozadu. ::-) Jakoby spiš bylo neco s řizenim volnobehu při sundani nohy z plynu. Editováno: 30. Listopad 2013, autor: Migen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 řešim stejnej problem prostě na čtyřku po rovince jemně přidam plyn a hejbne se jako by motor po ubraní to same ale je fakt že silenty vypadají v pohodě tak nevim možna setrvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.