hastrman Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 (editace) Zdravim odborniky, mam problem, na octavii I, r.v. 02. Pred par dny jsem uslysel zvuk, od praveho predniho kola,jakoby kdyz se rozrazi vzduch, o neco (zrcatko.,spatne dovrene okno......), ale trochu intezivnejsi. Po chvili to prestalo. Dalsi den opet, Vyradil jsem, vypnul za jizdy motor, slapal na brzdu, porad to delalo. Po zastaveni, a znovu rozjeti pohoda, ale po nejake dobe zase. Zjistil jsem , kdyz ostre dam levej rejd, tak to zacne kvilet , a kdyz dam ostre pravej, tak to prestane. Pokud to ale zacne, a ja jedu v "" porad rovne, tak to dela celou dobu. Vypada to, ze se neco(poloosa?) pohne nekam, kam nema, kde to pak " ,kvili, kvici". 'Prestane to pod 20km/h. A v nejhorsi variante jsem myslel na diferak. Co vy na to? Diky za postrehy. Martin Editováno: 30. Listopad 2013, autor: hastrman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 co ložisko v pravým kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 To me taky hned napadlo, ale to by delalo dle me porad, a ten zvuk by byl jinej (par jsem jich slysel) . A vetsinou jakykoliv piskani (lozisko, brzdy), prestalo po seslapnuti pedalu brzd (pokud to lozisko nebylo uplne na prach). Tohle dela porad, a ten zvuk je porad stejnej, nemeni se pri zadnym z pohybu auta (prava-leva), pouze pri hooodne ostrym pravym rejdu (zvuk vetsinou zmizi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 a čo zadné ložisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Jde to 100% od predniho kola. Dnes opet jizda, pohoda, nic nekvili, projedu ostrejsi levotocivou, a sup, uz to knuci. Zastavim na 0, rozjedu se, a nedela to. Ujedu 5km, bez vetsich zatacek, nic, pak opet jedna levotociva, a zase knucim :-) . Zastavim, rozjedu se, a v pohode.....Takze si vazne nevim rady. A ten zvuk je proste podobnej,jak jsem psal vys, jakoby hvizdal o neco vzduch. Ale to jsem vyloucil, zvednul jsem to, dal za 5, a delalo to, jenze par vterin, tak jsem nestihnul vypatrat , co to je, jen to, ze je to od pr.pr. kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 ahoj hastrmane,tak se pochlub co to bylo,ja dnes zazival to same. Jen od levého kola. Nesouvisí to s ničím,ani když zatocim,přibrzdím,pridam,mezi 50-80km/h je to nejvíc. Lozisek jsem par taky zazil,bylo to úplně jiné. Porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 29. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Jo, chlapce, abych se ti priznal, tak si uz vubec nevzpominam, cim to bylo. . Takze ti nepomuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 super,přesto kdyby sis vzpomněl,dej vědět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.