Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim odborniky, mam problem, na octavii I, r.v. 02. Pred par dny jsem uslysel zvuk, od praveho predniho kola,jakoby kdyz se rozrazi vzduch, o neco (zrcatko.,spatne dovrene okno......), ale trochu intezivnejsi. Po chvili to prestalo. Dalsi den opet, Vyradil jsem, vypnul za jizdy motor, slapal na brzdu, porad to delalo. Po zastaveni, a znovu rozjeti pohoda, ale po nejake dobe zase. Zjistil jsem , kdyz ostre dam levej rejd, tak to zacne kvilet , a kdyz dam ostre pravej, tak to prestane. Pokud to ale zacne, a ja jedu v "" porad rovne, tak to dela celou dobu. Vypada to, ze se neco(poloosa?) pohne nekam, kam nema, kde to pak " ,kvili, kvici". 'Prestane to pod 20km/h. A v nejhorsi variante jsem myslel na diferak. Co vy na to? Diky za postrehy. Martin

Editováno: , autor: hastrman
Vloženo

To me taky hned napadlo, ale to by delalo dle me porad, a ten zvuk by byl jinej (par jsem jich slysel) . A vetsinou jakykoliv piskani (lozisko, brzdy), prestalo po seslapnuti pedalu brzd (pokud to lozisko nebylo uplne na prach). Tohle dela porad, a ten zvuk je porad stejnej, nemeni se pri zadnym z pohybu auta (prava-leva), pouze pri hooodne ostrym pravym rejdu (zvuk vetsinou zmizi).

Vloženo

Jde to 100% od predniho kola. Dnes opet jizda, pohoda, nic nekvili, projedu ostrejsi levotocivou, a sup, uz to knuci. Zastavim na 0, rozjedu se, a nedela to. Ujedu 5km, bez vetsich zatacek, nic, pak opet jedna levotociva, a zase knucim :-) . Zastavim, rozjedu se, a v pohode.....Takze  si vazne nevim rady. A ten zvuk je proste podobnej,jak jsem psal vys, jakoby hvizdal o neco vzduch. Ale to jsem vyloucil, zvednul jsem to, dal za 5, a delalo to, jenze par vterin, tak jsem nestihnul vypatrat , co to je, jen to, ze je to od pr.pr. kola.

• o 4 roky později...
Vloženo

ahoj hastrmane,tak se pochlub co to bylo,ja dnes zazival to same. Jen od levého kola. Nesouvisí to s ničím,ani když zatocim,přibrzdím,pridam,mezi 50-80km/h je to nejvíc. Lozisek jsem par taky zazil,bylo to úplně jiné. Porad.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...