Přejít na obsah

Automatická převodovka - přestala fungovat


ShaiMagal

Doporučené příspěvky

čus mužete mi poradit? blbne mi automa padá do nouzáku alej a filtr sem nechal menit ve škodovce vše ok, pekně řadi všechno funguje neprokluzuje v kopci stoji na miste a snaži se rozjed v mirnem se rozjede uplne volně ale sem tam mi to spadne do nouzaku většinou hned po nastartovaní a zařazení D a jak vypnu motor a znova nastartuju tak vse ok a cely den pohodě nevite co stim? Jinak mam škoda superb I tdi tiptronic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme nechávali měnit olej  a filtr v autorizovaném servisu Škoda na firemním autě a do měsíce lehla celá převodovka

Je to asi nejnáchylnější věc na autě. Doporučiji navštívit pouze odborníka na automaty a nechat prověřit. Úplně co nedjříve, než to lehne.

Nám to nakonec spravili v Praze ve firmě A.T.Autoservis (http://atautoservis.cz/kontakt.html)

Pokud jsi moravák, doporučuji firmu Kaps

Rozhodně neotálej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Když se něco s.re :-) tak pořádně :-) , nesetkal jste se někdo s tím ze se přestal vracet ten "čudlik" vlevo na řadící páce tiptroniku ? Kdyz jsem oddělal páku tak se mi v některých rychlostech R, 4,3,2 zastaví takový ten plast co vyjíždí nahoru a pak jde přeřadit, tak nejde zasunout úplně dolu :-(

post-94401-0-97107900-1463677105_thumb.j

post-94401-0-85189600-1463677123_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen pro upřesnění, když je páka TIPTRONICu v poloze třeba 2, tak to tlačítko nahoře na levé střaně je normálně vyjeté ? :-) že :-) jako když je to v poloze P :-)

a co se týče dílu volič převodovky :-) 4B0 713 041 to je spodek té páky :-) tak za tím číslem jsou zůzná písmena R,M.... netušíte jestli je mezi nimy rozdíl nebo to je jedno jaké tam dám ? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Zdravim vcera jak zacli mrazi tak jsme s autem normalne vyjel ale pak skocila prevodovka do  nouzaku a uz nešla zzaaradit zpatečka .... kdyz jsem prijel domu a znovu nastartoval  prevodovka neni v nouzaku a diagnostika nepise zednou chybu a normalne kdyz zaradim ma snahu ale auto se nerozjede ani do predu ani do  zadu... nevite cim to muze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Taktéž nechci zakládat nové vlákno, ale můj problém není tak komplexní a rad bych to vyřešil než se zhorší: když zařadím R tak auto cukne a spadne do nouzáku (diag je na D zařazená 4) a prnd je celé zvýrazněné na infodisplayi. Musím vždy vypnout a zapnout motor a už na D jezdí normálně, řadí jak má a celkově je vše ok dokud zase nedám R. Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...