Říjen 28, 20159 r čus mužete mi poradit? blbne mi automa padá do nouzáku alej a filtr sem nechal menit ve škodovce vše ok, pekně řadi všechno funguje neprokluzuje v kopci stoji na miste a snaži se rozjed v mirnem se rozjede uplne volně ale sem tam mi to spadne do nouzaku většinou hned po nastartovaní a zařazení D a jak vypnu motor a znova nastartuju tak vse ok a cely den pohodě nevite co stim? Jinak mam škoda superb I tdi tiptronic
Říjen 29, 20159 r My jsme nechávali měnit olej a filtr v autorizovaném servisu Škoda na firemním autě a do měsíce lehla celá převodovka Je to asi nejnáchylnější věc na autě. Doporučiji navštívit pouze odborníka na automaty a nechat prověřit. Úplně co nedjříve, než to lehne. Nám to nakonec spravili v Praze ve firmě A.T.Autoservis (http://atautoservis.cz/kontakt.html) Pokud jsi moravák, doporučuji firmu Kaps Rozhodně neotálej...
Říjen 31, 20159 r Ted sem četl recenze od kaps a šilene tam určite pomoc hledat nebudu skusim to dat na VAG
Duben 25, 20169 r Zdravim mam superb 2006 120kw a mam problem asi s prevodovkou automat .. ked je motor v zabere napriklad na 5ke auto nepodradi ale stupnu otacky niekedy sa to opravy niekedy musim vypnut motor hydromenic a olej som menil moze ni niekto poradit prosim
Květen 19, 20169 r Když se něco s.re :-) tak pořádně :-) , nesetkal jste se někdo s tím ze se přestal vracet ten "čudlik" vlevo na řadící páce tiptroniku ? Kdyz jsem oddělal páku tak se mi v některých rychlostech R, 4,3,2 zastaví takový ten plast co vyjíždí nahoru a pak jde přeřadit, tak nejde zasunout úplně dolu :-(
Květen 27, 20169 r jen pro upřesnění, když je páka TIPTRONICu v poloze třeba 2, tak to tlačítko nahoře na levé střaně je normálně vyjeté ? :-) že :-) jako když je to v poloze P :-) a co se týče dílu volič převodovky :-) 4B0 713 041 to je spodek té páky :-) tak za tím číslem jsou zůzná písmena R,M.... netušíte jestli je mezi nimy rozdíl nebo to je jedno jaké tam dám ? :-)
Červen 2, 20169 r fotky čudlíku :-) jak vám to prosím funguje na Tiptronicu :-) když je v P N D - tak je uplně vyjetý R 4 3 tak je tak na půl na když je v poloze 2 tak je skoro celý zatlačený nemůžu si vzpomenout jestli to tak bylo předtím nebo jestli to je rozbité ?
Červen 2, 20169 r ach jo :-( tak to je asi ta hlava rozbita ? protože ten mechanizmus funguje tak že nechanizmus co vytahuje hlava (čudlík) je v různých polohách jinak vysoko mám 2 ks těch nechanizmů a oba to dělají stejně ?
Leden 8, 20241 r Zdravim vcera jak zacli mrazi tak jsme s autem normalne vyjel ale pak skocila prevodovka do nouzaku a uz nešla zzaaradit zpatečka .... kdyz jsem prijel domu a znovu nastartoval prevodovka neni v nouzaku a diagnostika nepise zednou chybu a normalne kdyz zaradim ma snahu ale auto se nerozjede ani do predu ani do zadu... nevite cim to muze byt?
Červen 26, 20241 r Taktéž nechci zakládat nové vlákno, ale můj problém není tak komplexní a rad bych to vyřešil než se zhorší: když zařadím R tak auto cukne a spadne do nouzáku (diag je na D zařazená 4) a prnd je celé zvýrazněné na infodisplayi. Musím vždy vypnout a zapnout motor a už na D jezdí normálně, řadí jak má a celkově je vše ok dokud zase nedám R. Děkuji za odpovědi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.