Prochy20 Vloženo 2. Prosinec 2013 Vloženo 2. Prosinec 2013 Dobrý den / Ahoj, dnes jsem zjistil takovou zajímavou věc. Z ničeho nic, nevím proč, se mi při jakékoli akceleraci zvyšují otáčky klimatizace... Ale né na displayi nýbrž "fyzicky". Je to prostě slyšet. Když akceleruji (kolem 2000 OT motoru) mi prostě klimatizace začne jakoby hodně foukat a když uberu tak je to znovu v pořádku. Nesetkal se někdo z Vás s tímto? Děkuji Prochy20 Citovat
SUP1 Vloženo 2. Prosinec 2013 Vloženo 2. Prosinec 2013 Možná je to jen Tvoje zdání. Spíš máš volnou nějakou klapku, která když zrychluješ, tak se Ti pohne a pustí více vzduchu třeba na okno nebo nohy. Klimatronik a její závady velice dobře analyzuje VAGína Citovat
Prochy20 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Vloženo 2. Prosinec 2013 @SUP1: Je to u okna... Takže myslíš že napíchnout a když nebude nic tak projít klapky? Prochy20 Citovat
SUP1 Vloženo 2. Prosinec 2013 Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Jo jo, 100% klapky. Větrákem to nebude Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: SUP1 Citovat
Prochy20 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Vloženo 2. Prosinec 2013 @SUP1: Super, díky za radu (jak na to už si dohledám, určitě tu toho bude hodně ) Citovat
Prochy20 Vloženo 10. Prosinec 2013 Autor Vloženo 10. Prosinec 2013 Pánové, nakonec to bylo úplně něčím jiným. Zjistil jsem, že v souvislosti s tímto mi auto nejelo rychleji než 100 KM/H a padalo do nouzového režimu. V motoru byla nalezena prasklá hadice (někde u turba, nevím, neviděl jsem to) a vyměněna. A tedy by to už mělo být v pořádku. Říkal jsem si, že to určitě bude klapkou (jak radil SUP1, za což mu děkuji) a nakonec to nemělo vůbec nic společného s klimatizací. Nikdy bych tomu nevěřil, ale bylo to tak. Prochy20. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.