melman Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Společně s potkávacími světly mi svítí přední levá mlhovka (někdy pravá) ale vždy pouze jedna. Pokud zapnu mlhovky klasicky vytažením rozsvítí se i druhá. Octavia II 2008 2.0 TDi. Odpojení baterie nepomohlo. Nevěděl by někdo co se děje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 niečo podobné som zažil,ale so zadnou mlhovkou..tam bol KO prepínač ...ale počkaj čo napíšu elektricky zdatní jedinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) A není to jen přisvíceni do zatáček? Jsem měl zákazníka, který si na tohle také stěžoval, tak jsem mu to vypnul a byl spokojeny. Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Jak to přisvícení do zatáček funguje ? To když mám potkávací světla (poloha přepínače II) tak se při zatočení volantem rozsvítí mlhovka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Corner funkce mlhovek - při zapnutých potkávacích světlech a za splnění těchto podmínek (rychlost do 40 km/h, natočení volantu v určitém úhlu, nebo zapnutí blinkru) se rosvítí přední mlhovka na příslušné straně (pravá, nebo levá). Funguje ti to takto? Samozřejmě, když máš rozsvícené přední mlhovky vypínačem, je tato funkce vyřazena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Měl bys to mít popsané v manuálu. Jestli ho nemáš, tady je ke stažení: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/octavia-1z.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Právě jsem se vrátil z garáže a funguje to přesně jak píšeš. Manuál mám ale nedošlo mi že se jedná o tuto funkci. Auto mám 6 let a byl jsem si nechat dodělat parkovací asistent a bylo mi dokódováno i pár funkcí navíc (co prý zákazníci chtějí) a toto jsem nějak nepobral.....Všem moc děkuji za pomoc a jdu si v klidu lehnout Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: melman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 A není to jen přisvíceni do zatáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.