Bonder Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Ahoj, mám problém s autorádiem. Mám model rádia MS502A a pod sedadlem spolujezdce mám cd changer. Rádio šlape jak má, ale když chci pustit cd, tak píše no CD. Changer připojený je. Když vytáhnu zásobník a dám tam CD tak jde slyšet jak chroustá ale pak napíše znova no CD. Z displeje je patrné, že naposled tam bylo CD 6. Ale jakkoliv se snažím tak nejsem schopný ho uvést do provozu nebo alespoň změnit CD. Tady na fóru jsem podobné téma nenašel a nepovedlo se mi jej nají ani nikde na webu. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 19. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Vysvětlení: měnič nefunguje ve vymrzlém autě. Jak se zahřeje auto tak se rozchodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.