ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2013 Vloženo 16. Prosinec 2013 Pěknej kousek tak ať dobře slouží. Ale v tom bílem vnitřku bych se tam bál sednout bych viděl jak bych to musel pořád čistit Citovat
Galvi Vloženo 16. Prosinec 2013 Vloženo 16. Prosinec 2013 Krásný kousek i s pěknou výbavou - skoro plná palba ne?. Výběr chválím a vítej tady na fórů . Ať dobře jezdí Citovat
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2013 Vloženo 16. Prosinec 2013 Elegancka v puvodnim stavu , to se jen tak nevidi Citovat
wirer Vloženo 16. Prosinec 2013 Vloženo 16. Prosinec 2013 kráska to je, nie je pochýb PS: keď tak rozmýšľam, skôr krásny, či nie? keďže Roomster je skôr mužského rodu Citovat
seli Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Vloženo 17. Prosinec 2013 jo jo povedl se... ani škrábanec. kilometry sedí, startuje, jede takže OK. Barva interiéru super, nic na tom nejde vidět. jen dodělat BT HF a nějaká drobnost a ať slouží Citovat
e1. Vloženo 18. Prosinec 2013 Vloženo 18. Prosinec 2013 Pekný Roomster, ale chcelo by to poriadne vytepovať (minimálne tie dvere). Citovat
seli Vloženo 29. Duben 2014 Autor Vloženo 29. Duben 2014 věř tomu že ženská je na auto horší než chlap. Zbytečný tepovat. Citovat
e1. Vloženo 1. Květen 2014 Vloženo 1. Květen 2014 Žiaľ, musím súhlasiť, ženy majú v aute vždy svinčík, ale čo keď práve tá tvoja je výnimkou ktorá potvrdzuje pravidlo? :-)Ja keď zhodnotím, že ako vyzerajú autá v rodine, tak väčšina žien na tom nie je dobre. Mám ale sesternicu ktorá zhodou okolností má Octaviu so svetlým interiérom, a práve jej interiér je vždy príkladne čistý. :-) Citovat
seli Vloženo 1. Květen 2014 Autor Vloženo 1. Květen 2014 To je snad jedina. Vcera jsem v Auto preparkovalal a presne jak jsem cekal. Vsude bordel hadry kapesnicky plysove picoviny proste klasika Citovat
Bercyy Vloženo 5. Říjen 2014 Vloženo 5. Říjen 2014 Hmmmm pekny kusok, ale neodpustim si rypnutie. To na tych fotkach stoji Roomstrik predkom na ceste?, tak to potom musela parkovat priatelka:D, vsak? 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.