Publikováno Prosinec 16, 201311 r Tak jsem pořídil roomstera r.v. 2006 1,6 77kW najeto 98000 km, černá barva, bohužel hodně jetá. Výbava: - 6x airbag - panoramatická střecha - natáčecí bi-halogen světla + corner funkce - vyhřívané sedačky - ESP, ABS - 4x el. okna - couvací senzory se zobrazením na rádiu DANCE + AUX - odnímatelné TZ - poloautomat clima - alu kola - zadní loketka + držák nápojů - el. a vyhřívaná zpětná zrcátka - maxidot... Foto a další popis dodám později... Plány: - změna el. na TZ ze 7 pin na 13 pin... - podélníky na střechu... - rozleštění laku, dnes jsem zjistil, že mám černou metalízu a ne jen černou pastel.... Provedené změny: - výměna el. na 13 (bohužel jsem zjistil, že budu muset koupit komplet el. k tažnému, bo je tam na prase přidělaná...) - montáž hagusů, přitom jsem zjistil, že mám hlavové airbagy - zatmavení zadních světel + přední blinkry - renovace kol, opískování + komaxit - montáž LED denních světel s funkcí pozičních světel Upraveno Srpen 9, 201411 r od crazyduke
Prosinec 17, 201311 r No vida, pěkný kousek .. Ta střecha se mi moc líbí, tak trochu ti ji závidím. Jen teda takhle špinavé..
Prosinec 17, 201311 r Autor jj jezdím dnes a denně..... Vybíral jsem asi 3 měsíce, a kupoval jsem kamarádce před 14 dny 1,2 HTP s prosklenou střechou a jezdil jsem s ním týden a rozhodl jsem se, že chci panoramu... Upraveno Prosinec 17, 201311 r od crazyduke
Prosinec 17, 201311 r počas dažďa by sa fajne v tom aute pri tej panoramatickej streche spalo pekný kúsok, veľa šťastných km...a autu trochu sprchy
Prosinec 18, 201311 r wirer : keby len spalo. Výjsť niekam na kopček kde nik nieje, odtiahnuť strechu a vychutnávať si hviezdnu oblohu Inak fakt dobrý Roomik A o výbave ani nevravím
Prosinec 18, 201311 r ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa mimochodom pekný kúsok
Prosinec 20, 201311 r Autor tak jsem včera měnil klíč, bo jsem dostal pouze 1 ks, a dost jetej, tak jsem koupil obal za 99 kč a dal se do výměny. Klíč už jsem dělal několikrát, jak octavia tak Sharan, a vždy v pohodě... Bohužel nyní se mi povedlo rozbít skleněnku s IMMO, ale "zatím fungy... Tak dnes musím zajet někam projistotu nechat udělat čip, pro klid duše. Pokud víte někdo o někom, kdo je schopný "za rozumný peníz" přizpůsobit klíč v okolí Kladno cca 30 km (klíč stojí 999,- přímo moje číslo) tak mi prosím dejte vědět... tak jsem dnes objednal na netu komplet klíč J50 959753 AD vč. elektroniky a čipu za 999,- a ve škodovce si řekli 300,- za naučení klíče a v prodejně autoklíčů 500,- vč. vyfrézování... Tak doufám že to dopadne dobře. Pak nahodím příp. info Upraveno Prosinec 20, 201311 r od crazyduke
Prosinec 20, 201311 r Autor Dnes zakoupeny u sousedů v DE nové žárovky Xenon blue design, a musím konstatovat že jsou dost dobré, baňka žárovky lehce namodralé, a světlo oproti původním H7 silnější... Za cenu 11 EUR dobré.... foto jak vypadají v reálu (H4)... Upraveno Prosinec 20, 201311 r od crazyduke
Prosinec 20, 201311 r No já nedám dopustit na Osramy NB+. Ale zajímalo by mě jak to bude svítit v noci při dešti. A klíček nový Upraveno Prosinec 20, 201311 r od ASPIRE
Prosinec 21, 201311 r Autor Tak umyto, a rozleštěný lak TURTLE WAX + retušované rýhy a montáž zástěrek. Dále jsem předělal zásuvku ze 7 kolíku na 13 kolík a zjistil jsem, že ty paka nedotáhly šrouby na TZ v pravém nosníku... Ještě že s tím nic netahaly. Tak dnes půl dne v dílně...
Prosinec 22, 201311 r Autor bohužel jsem končil ve 21:30 a už byla tma, tak mě napadlo vyfotit to takhle s odrazem zářivek... Dnes ráno samo auto bílé od mrazu... Když na to tak koukám, tak mi došlo, že máme nově 3 škodovky na dvoře. Býval tu Opel, VW a BMW a během měsíce... Jinak BMW dopadlo nedávno takto: Upraveno Prosinec 22, 201311 r od crazyduke
Prosinec 22, 201311 r Autor Druhý byl peugot viz foto a bylo to na R7 čelně řidič na řidiče, byl tam svedený provoz na jednu půlku... nikdo neví co se stalo... asi mikrospánek nebo zdrav. problém...
Leden 2, 201411 r Keď vidím podobné fotky tak vždy začnem uvažovať o väčšom/bezpečnejšom aute. Človek môže jazdiť tak bezpečne ako sa len dá, ale stále tu ostáva riziko toho že tak nejazdia všetci a nakoniec to schytáš ty. Žiaľ, čo sa týka pasívnej bezpečnosti, Fabia je na tom dosť zle.
Leden 4, 201411 r pěknej pekáč pane Zdendo, jen škoda že to nemá sportovní sicny, pak by to bylo téměř dokonalé :-)
Leden 5, 201411 r sporotve sicny su fajn, ale tieto standardne maju aspon zaujimavy vzor .. nie ten standardny takze za mna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.