Tonny Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ahoj, potřebuji pomoc s navi DX typ A. Koupil jsem usb adaper zapojil modrý konektor a vše funguje,ale jen do doby než zustane navigace 20 minut vypnutá. Pak to po zapnutí navigace hlásí NO CD a je konečná. Musím navigaci vyndat a vytáhnout modrý konektor a znova ho zapojit. Pak zase vše funguje ale jak navigaci vypnu a třeba po 20 minutách zapnu jsem zase v pr.........Nevíte co by to mohlo způsobovat?Když navigaci zapnu třeba po 5 minutách tak vše jde........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Co je to za adapter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Kupovanej pres bazos normalne 8pinovy konektor a pak krabicka kde je usb vstup kam dam usbcko a hraje to mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Tak jestli to není nejaky spatny když je to přes bazar. Zkus hodit nejakou fotku ty krabky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 26. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 (editace) Nemusi se ta navigace nejak nakodovat na cd menic? EDIT: Tak už jsem z nouze napojil na pin 16 - modrá kostka trvalé +12V z pojistkovky (v DP je napsáno že na pin 16 je + svorka 30) ale je možné že při vypnutí dx na delší dobu se na pinu 16 ztratí. I když po zapnutí dojde k obnovení napětí tak ten adaptér to nějak nezkousne. Zkoušel jsem to po 15 minutách a pořád to funguje. Až to ted vyzkouším po hodině a pořád to pujde tak budu mít vyhráno. Editováno: 28. Prosinec 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.