Publikováno Prosinec 25, 201311 r Ahoj, potřebuji pomoc s navi DX typ A. Koupil jsem usb adaper zapojil modrý konektor a vše funguje,ale jen do doby než zustane navigace 20 minut vypnutá. Pak to po zapnutí navigace hlásí NO CD a je konečná. Musím navigaci vyndat a vytáhnout modrý konektor a znova ho zapojit. Pak zase vše funguje ale jak navigaci vypnu a třeba po 20 minutách zapnu jsem zase v pr.........Nevíte co by to mohlo způsobovat?Když navigaci zapnu třeba po 5 minutách tak vše jde........
Prosinec 25, 201311 r Autor Kupovanej pres bazos normalne 8pinovy konektor a pak krabicka kde je usb vstup kam dam usbcko a hraje to mp3.
Prosinec 25, 201311 r Tak jestli to není nejaky spatny když je to přes bazar. Zkus hodit nejakou fotku ty krabky.
Prosinec 26, 201311 r Autor Nemusi se ta navigace nejak nakodovat na cd menic? EDIT: Tak už jsem z nouze napojil na pin 16 - modrá kostka trvalé +12V z pojistkovky (v DP je napsáno že na pin 16 je + svorka 30) ale je možné že při vypnutí dx na delší dobu se na pinu 16 ztratí. I když po zapnutí dojde k obnovení napětí tak ten adaptér to nějak nezkousne. Zkoušel jsem to po 15 minutách a pořád to funguje. Až to ted vyzkouším po hodině a pořád to pujde tak budu mít vyhráno. Upraveno Prosinec 28, 201311 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.