Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, potřebuji pomoc s navi DX typ A. Koupil jsem usb adaper zapojil modrý konektor a vše funguje,ale jen do doby než zustane navigace 20 minut vypnutá. Pak to po zapnutí navigace hlásí NO CD a je konečná. Musím navigaci vyndat a vytáhnout modrý konektor a znova ho zapojit. Pak zase vše funguje ale jak navigaci vypnu a třeba po 20 minutách zapnu jsem zase v pr.........Nevíte co by to mohlo způsobovat?Když navigaci zapnu třeba po 5 minutách tak vše jde........

Co je to za adapter?

• Autor

Kupovanej pres bazos normalne 8pinovy konektor a pak krabicka kde je usb vstup kam dam usbcko a hraje to mp3.

Tak jestli to není nejaky spatny když je to přes bazar. Zkus hodit nejakou fotku ty krabky.

• Autor

Nemusi se ta navigace nejak nakodovat na cd menic?

EDIT:

Tak už jsem z nouze napojil na pin 16 - modrá kostka trvalé +12V z pojistkovky (v DP je napsáno že na pin 16 je  + svorka 30) ale je možné že při vypnutí dx na delší dobu se  na pinu 16 ztratí. I když po zapnutí dojde k obnovení napětí tak ten adaptér to nějak nezkousne. Zkoušel jsem to po 15 minutách a pořád to funguje. Až to ted vyzkouším po hodině a pořád to pujde tak budu mít vyhráno.

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.