OctavianusII Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) zdravim mam velmi dobru spravu vyriersil, resp. prisiel som na to co to robi co tolko zo zadu octavky vrzgalo ked som prechadzal nerovnostami. SU TO OBYCAJNE TESNENIA ZADNYCH DVERI. Namastil som ich silikonovym gelom proti mrazu a je to. ani jedno zapraskanie, konecne je to ako za nova :D...dufam ze aspon niekomu to pomoze prikladam aj fotku ze ktore tesnienie : .....samozrejme tam je len odfotena cast tesnenia, cize potriet po celej casti tesnenia dveri Editováno: 9. leden 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Ano, mám podobnou zkušenost a ten přípravek vždy pomohl. Teď mne jen trápí pro změnu aerodynamický hluk, jakoby foukalo přes přední dveře,i po utažení žádná změna, tak s tím asi nic moc nenadělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Taky mi namazani tesneni pomaha, ale vzdy jen tak na mesic. Jaky pripravek pouzivate? Ja mam silikonový olej Korrek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 ono to bude asi tym ze je uz starsie tesnenie...lebo jedine to moze robit ze sa dostava zvuk vetra dovnutra. Mne to robi tiez a rozmyslam ze vymenim tesnenie. No a rozmyslam ze vymenim ajtesnenie na tych zadnych dverach, ked ten silikonovy gel pomaha iba kratkodobo. Dufam ze sa daju vymenit tie tesnenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dertoas Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 (editace) Je potřeba zasilikonovat zadní trojúhelníkové sklo a profukování přestane. Editováno: 11. leden 2014, autor: Dertoas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Mne to jde ze předních dveří ;-( Je to pouze zvuk, nijak nepozoruji, že by táhlo dovnitř... ale je to nepříjemné, začalo to tak po 4 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 no mne takisto po 4,5 rokoch...bude to tesnenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.