Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu. Poradí mi někdo kódy pro nastavení různých funkcí pčes Vag? Třeba sklopení zrcátek zaroven se zamknutím, nebo zatroubení pri zamknutí a odemknutí a podobně. Tady jsem podobný návod nenašel, ale třeba na Octavii toho jde pomocí Vag nastavit spoustu. Díky

• Autor

Tak jak Panove? Nikdo nemá zádné zkušenosti???

Jestli máš VAG tak by jsi mohl mít i VIS a tam je nějaké kódování popsané.

• Autor

Mam VAG i VIS a je to tam popsane, ale jen velice strucne prave. Kdyby nekdo vedel ty kody tak to nastavim bez hledani a hlavne nektere kody tam ani nejsou rozepsane prave... Jde mi o to, ze chci vyuzit tu komfortni jednotku naplno a aktivovat tam maximum funkci.

• 1 rok později...

Ahojte. Neviete náhodou kódy na kódovanie komfortných funkcií cez VAG na supa? Na nete som našiel iba kódy na OII. Jedná sa mi o funkcie alarmu, centrálneho zamykania, svetiel a komfortky prístrojovej dosky ale aj ostatných, ktoré sa dajú kódovať.

Něco málo umí Comfort Manager, který je volně ke stažení (zamknutí při rozjezdu, nebo třeba otenření oken dálkou...)

Pro začátečníky na rozběh by mohlo stačit...

http://www.motordiag.cz/mkm

Funguje velice dobře, na to, že je to freeware

• 1 rok později...

Ahojte.je tu nejaky borec ktory sa vie hrat vo vagu alebo vo vcds?

Chcel by som v aute dokodovat par veci...ako napr.:

1:existuje moznost aby rain sensor bol stale aktivny? Ze necham packu v polohe aktiv a ked po tyzdni zaprsi tak sa stierace pustia same bez toho aby som im to kazal?

2:da sa nastavit to ze ked stlacim 2x po sebe zamknutie sklopia sa mi spetaky?

3:da sa aktivovat niekde ze ked sa pohnem zamkne sa mi iba kufor a nie cele auto?

4:da sa aktivovat ze ked zacne prsat zavru sa okna a stresak?(myslim to tak ze ked budem v praci a necham si otvoreny stresak a zacne prsat aby ho same zavrelo)

5:aktivovat tripling

Kto by bol taky ochotny a poradil mi ako na to...dakujem

Ani jedno na S1 nenakoduješ. A vcelku nesmyslné požadavky (pouze moje poznámka)

Dokonce třeba na tripling potřebuješ modul

Na kódování je už lepší třeba dvojková Oktávka nebo S2, ale ani jeden z tvých požadavků jsem v kóvání nenašel.

Kódování se zpravidla provádí v programu LCode

Projeď si Oktáviácké fórum, kde se dozvíš více, ale u S1 nakóduješ fakt minimum (zamykání při jízdě,blikání a pípání při odemknutí a zamknutí a pár drobností - na to je vhodný program Konfort Manager - taky freeware, ale umí pracovat jen s KKL)

Upraveno od SUP1

komfortka nepodporuje

Ještě jsem zapomněl na Comimng Home a Leaving Home.

Tam ale záleží na ročníku...

Auu..tak od superba som cakal teda viac...

Ved beecko je vlajkova lod...skoda...

ale z roku raz dva. Bych skoro řekl, že na jedničkový Fabii se toho dá nakódovat víc. A když už to nejde, tak často stačí přehodit "šikovnější" jednotky z pola

K bodu číslo 2, co nejde dokódovat jde dodělat, tady je na to nějaká chytrá a ne levná krabička.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.