Publikováno Březen 3, 201213 r Prosím o radu. Poradí mi někdo kódy pro nastavení různých funkcí pčes Vag? Třeba sklopení zrcátek zaroven se zamknutím, nebo zatroubení pri zamknutí a odemknutí a podobně. Tady jsem podobný návod nenašel, ale třeba na Octavii toho jde pomocí Vag nastavit spoustu. Díky
Březen 7, 201213 r Autor Mam VAG i VIS a je to tam popsane, ale jen velice strucne prave. Kdyby nekdo vedel ty kody tak to nastavim bez hledani a hlavne nektere kody tam ani nejsou rozepsane prave... Jde mi o to, ze chci vyuzit tu komfortni jednotku naplno a aktivovat tam maximum funkci.
Leden 10, 201411 r Ahojte. Neviete náhodou kódy na kódovanie komfortných funkcií cez VAG na supa? Na nete som našiel iba kódy na OII. Jedná sa mi o funkcie alarmu, centrálneho zamykania, svetiel a komfortky prístrojovej dosky ale aj ostatných, ktoré sa dajú kódovať.
Leden 11, 201411 r Něco málo umí Comfort Manager, který je volně ke stažení (zamknutí při rozjezdu, nebo třeba otenření oken dálkou...) Pro začátečníky na rozběh by mohlo stačit... http://www.motordiag.cz/mkm Funguje velice dobře, na to, že je to freeware
Březen 26, 201510 r Ahojte.je tu nejaky borec ktory sa vie hrat vo vagu alebo vo vcds? Chcel by som v aute dokodovat par veci...ako napr.: 1:existuje moznost aby rain sensor bol stale aktivny? Ze necham packu v polohe aktiv a ked po tyzdni zaprsi tak sa stierace pustia same bez toho aby som im to kazal? 2:da sa nastavit to ze ked stlacim 2x po sebe zamknutie sklopia sa mi spetaky? 3:da sa aktivovat niekde ze ked sa pohnem zamkne sa mi iba kufor a nie cele auto? 4:da sa aktivovat ze ked zacne prsat zavru sa okna a stresak?(myslim to tak ze ked budem v praci a necham si otvoreny stresak a zacne prsat aby ho same zavrelo) 5:aktivovat tripling Kto by bol taky ochotny a poradil mi ako na to...dakujem
Březen 26, 201510 r Ani jedno na S1 nenakoduješ. A vcelku nesmyslné požadavky (pouze moje poznámka) Dokonce třeba na tripling potřebuješ modul Na kódování je už lepší třeba dvojková Oktávka nebo S2, ale ani jeden z tvých požadavků jsem v kóvání nenašel. Kódování se zpravidla provádí v programu LCode Projeď si Oktáviácké fórum, kde se dozvíš více, ale u S1 nakóduješ fakt minimum (zamykání při jízdě,blikání a pípání při odemknutí a zamknutí a pár drobností - na to je vhodný program Konfort Manager - taky freeware, ale umí pracovat jen s KKL) Upraveno Březen 26, 201510 r od SUP1
Březen 26, 201510 r ale z roku raz dva. Bych skoro řekl, že na jedničkový Fabii se toho dá nakódovat víc. A když už to nejde, tak často stačí přehodit "šikovnější" jednotky z pola
Březen 29, 201510 r K bodu číslo 2, co nejde dokódovat jde dodělat, tady je na to nějaká chytrá a ne levná krabička.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.