Ondra565 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Prosím o radu. Poradí mi někdo kódy pro nastavení různých funkcí pčes Vag? Třeba sklopení zrcátek zaroven se zamknutím, nebo zatroubení pri zamknutí a odemknutí a podobně. Tady jsem podobný návod nenašel, ale třeba na Octavii toho jde pomocí Vag nastavit spoustu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra565 Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak jak Panove? Nikdo nemá zádné zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jestli máš VAG tak by jsi mohl mít i VIS a tam je nějaké kódování popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra565 Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Mam VAG i VIS a je to tam popsane, ale jen velice strucne prave. Kdyby nekdo vedel ty kody tak to nastavim bez hledani a hlavne nektere kody tam ani nejsou rozepsane prave... Jde mi o to, ze chci vyuzit tu komfortni jednotku naplno a aktivovat tam maximum funkci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonmirec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Ahojte. Neviete náhodou kódy na kódovanie komfortných funkcií cez VAG na supa? Na nete som našiel iba kódy na OII. Jedná sa mi o funkcie alarmu, centrálneho zamykania, svetiel a komfortky prístrojovej dosky ale aj ostatných, ktoré sa dajú kódovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Něco málo umí Comfort Manager, který je volně ke stažení (zamknutí při rozjezdu, nebo třeba otenření oken dálkou...) Pro začátečníky na rozběh by mohlo stačit... http://www.motordiag.cz/mkm Funguje velice dobře, na to, že je to freeware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec31 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ahojte.je tu nejaky borec ktory sa vie hrat vo vagu alebo vo vcds? Chcel by som v aute dokodovat par veci...ako napr.: 1:existuje moznost aby rain sensor bol stale aktivny? Ze necham packu v polohe aktiv a ked po tyzdni zaprsi tak sa stierace pustia same bez toho aby som im to kazal? 2:da sa nastavit to ze ked stlacim 2x po sebe zamknutie sklopia sa mi spetaky? 3:da sa aktivovat niekde ze ked sa pohnem zamkne sa mi iba kufor a nie cele auto? 4:da sa aktivovat ze ked zacne prsat zavru sa okna a stresak?(myslim to tak ze ked budem v praci a necham si otvoreny stresak a zacne prsat aby ho same zavrelo) 5:aktivovat tripling Kto by bol taky ochotny a poradil mi ako na to...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Ani jedno na S1 nenakoduješ. A vcelku nesmyslné požadavky (pouze moje poznámka) Dokonce třeba na tripling potřebuješ modul Na kódování je už lepší třeba dvojková Oktávka nebo S2, ale ani jeden z tvých požadavků jsem v kóvání nenašel. Kódování se zpravidla provádí v programu LCode Projeď si Oktáviácké fórum, kde se dozvíš více, ale u S1 nakóduješ fakt minimum (zamykání při jízdě,blikání a pípání při odemknutí a zamknutí a pár drobností - na to je vhodný program Konfort Manager - taky freeware, ale umí pracovat jen s KKL) Editováno: 26. Březen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 komfortka nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ještě jsem zapomněl na Comimng Home a Leaving Home. Tam ale záleží na ročníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec31 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Auu..tak od superba som cakal teda viac... Ved beecko je vlajkova lod...skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 ale z roku raz dva. Bych skoro řekl, že na jedničkový Fabii se toho dá nakódovat víc. A když už to nejde, tak často stačí přehodit "šikovnější" jednotky z pola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 K bodu číslo 2, co nejde dokódovat jde dodělat, tady je na to nějaká chytrá a ne levná krabička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.