Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak je to s tim sezenim ?  mam vzit ten party stan 3x6m ??? a ten soudek bude??? ,asi bude rozdil mezi tim jestli si vemem svuj sud a budeme pit za cca 21 bo kolik a nebo pujdeme do restauracky na pivo za 35. priklanel bych se k soudku. A ke stepanovi jedeme taky. na case nezalezi.

Vloženo (editace)

Ahoj, vidim že nedorazila SZ o příjezdu. KubinoS 2os. v sobotu dopoledne samozřejmě do neděle. Party stan mužu vzít taky 3x6m a co se týče bečky tak 2osoby. Vezmu stativ at se mužeme vyfotit všici. 

Editováno: , autor: KubinoS
Vloženo (editace)

Zcela jednoduché s tím sudem  :kol-46:  když si kupíte vlastní sud plzně 12' 50l, tak máte pivo každý cca za 24,- Kč, záleží odkud budete mít sud  :kol-98: ...... Takže hospoda z Vás z jednoho sudu bude mít +,- 1.000,- Kč  -_- .... Ve finále je jeden 50l sud pro takový počet lidi málo  :kol-130: za 3hod nemáte co pít   kol6 ..............  :_icon_smich2:

Pilsner Urquell 12° 50 L bajonet 50 L 2400 Kč

Gambrinus 12° 50 L bajonet 50 L 1800 Kč

Editováno: , autor: Michael91
Vloženo

jasně že pije, o to strach nemám, jasně že vyjde sud líp, ale teď mě zajímá, do kolika jsou v tý restauraci a by nám čepolvali, pokud nebou ty bečky, protože když zavřou třeba v osm, tak jsem bez piva, takže jak?

Vloženo

Rozdíl v ceně není zas až takový. Myslím, že pivo z hospody je lepší varianta. Odpadnou starosti s bečkou a pípou, a mají ho dost, takže by se nemuselo bádat, jestli 1sud nebo 2. Ale je mi to jinak jedno, jestli dám na sud nebo hostinskýmu útratu. A když by chtěli zavřít dříve, dá se nějaký dyško a jede se dále. Nebo?

Vloženo

Tak v Restauraci se vzdy jede kuli hostum a mam takovy pocit,ze otviracku by echali podle nas :-). A dokonce nocni klid v kempu je od desiti takze v osm 100% nezavrou :-). Jinak dle meho tak bych byl pro dat si pivecko tam aspon nejsou zadne starosti. A kazdy si zaplati to svoje :-)

Vloženo

Dobre,tak se becka brat nebude a kazdej si veme co chce. Kdyz by nas tam nechali dyl tak pak by nebyl problem. A budeme taky grilovat ne? A ja a jeste nekdo bereme partystan.Tak si sedneme kdyztak venku kdyz bude pocasi. A asi vetsina tam jede so+ne a to je jen jedna noc tak to resit tolik nema cenu,nejedeme na tejden. :D i kdyz bych tam klidne vydrzel. :D

Vloženo

no já doufám, že budem sedět právě u chatek pod stany u ohně či grili a pro pivko si vždy jen doběhnu, proto jsem se ptal jak je to daleko od chatek, jinak bych byl u nich, už jen vzhledem k tomu,  že mi určitě v hospodě se ženou nebudeme sedět, když bude v chatce spát malá, tak budu muset být někde na dohled na chatku, právě u nějakýho toho ohýnku, no jinak asi to vidim pro jistotku na návštěvu makra po cestě pro basičku

Vloženo

Pokaždé jsme si sebou vezli Kozlíky a taky tak s náma pojedou i tentokrát :) 

To počasí by mohlo teda vyjít :) Loni v Sedmihorkách jsem lezla ze stanu s čepicí na hlavě, tak snad letos bude tepleji :D

Bája

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...