Airman64 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Jarní sraz je 23 - 25.5.2014 a je na Šumavě odkaz na mapy tady http://www.mapy.cz/#!t=s&x=13.505090&y=49.176210&z=17&d=firm_668613_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Kurňa, asi se tedy uvidíme az na podzim, jsem ted už asi měsíc v časovém presu no jo po dvou mesiční nemocenské se neni moc čemu divit,. aspoň dám auto porádně do podzimu do kupy. Čeka mě předni naprava, letni pneu, oleje ..... Ale ten podzim vidim nadějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) radim: určitě jste vítaný, tak nedělej drahoty, vlítni na auto a do května času dost víťa: super, to je asi fakt že to bude za zálohu a možná ani to ne, když na nás budou mít i nacionále atd., tak paráda, stoly a židle by zřejmě byli, ale tolik nám jich asi stejně nepučej, takže kdo má, ať si skládačku vezme majkl 23: vem ten velkej, to bude asi ideál 6x3 zní perfektně a k tomu myslim, že 2 lidi psali že vezmou ten 3x3 (milan a ještě někdo), takže to už by nás ani déšť neměl zaskočit, plus když to bude připravený, tak určitě pršet nebude, jelikož zákon schválnosti funguje naprosto dokonale a vždy Editováno: 18. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Uvidíme co stihnu pokud to vyjde se tam ukažu ale dám tady ještě vědět co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Vezmi si pilu, uřízni špalek a máš na čem sedět. A až pojedeš domů, špalkem přiložíš Já jedu na blint, poberu něco do tašky a je to. Nějakej flek se vždycky najde, hlavu složím kdekoli, hlavně ať je co pít a je to. Sice židli mám, ale docela čumím, co se tu řeší, hlavně to menü v hospodě mě pobavilo. Ale myslím pánové a dámy, že u soudku dobrého pivka vše vyšumí a bude jedno, jestli byly k obědu knedlíky nebo pizza ne? Hlavne abysme tam uz byli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Pro ty, co koukají až na poslední stranu, tak přidávám aktualizaci ať není několik stran zpět Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne wladi 4 os. chatka č.12 so-ne 2x Superb Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13 pá - ne Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá - ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 23 vozů Škoda Superb I 39 osob + 1 dítě + 6 psů A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu: tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď: Dobrý den,odpovím vám na vaše dotazy.1) Kuchyňka v areálu není.2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v ceně ).4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase před restaurací. Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Tak já jsem na sraz připravena a semnou dalších 13 SuperBáků Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Pěkné pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Pokud by někdo chtěl taky, tak by pak nebyl problém objednat. Jsou dělané na zakázku Jen je problém s velikostmi, takže na každou velikost na sraze můžete mrknout a popřípadě si Vás zapíšu a udělám potom zase hromadnou objednávku Už tak doufám, že těm všem 13 SuperBákům budou sedět Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 super, mohol by mi niekto poslat grafiku toho loga? ak na to nie su autorske prava ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ghostbuster: Poslala jsem ti SZ Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 pekny pekny taky by se mi to libilo. cena XL,L a S,XS ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Cena je jednotná 199,-/ks + poštovné Ale může se i změnit. Záleží na dodavateli triček.Velikosti jsou pánské M, L, XL, XXL a dámské S, M, L, XL.Ale objednávky budu příjmat až na sraze, jak se podíváte na velikosti triček. Nebudu pak řešit, že to má někdo malé a nebo že by chtěl jinou velikost. Je to dělané na zakázku. A hlavně je pak lepší zase udělat hromadnou objednávku. Jinak trička jsou ze 100% bavlny. Bája Editováno: 25. Březen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 No luxuuus :-). Urcite chci taky :-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Zdravim bando. Chci se vas zeptat.? Jste pro udelat zastavku na namesti v Klatovech ? Ja jen jestli to mam vyjednat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 já myslim že klidně, fotečka by to mohla být hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Koukám, že je tam pěkně velké parkoviště, takže za mě pro Jak už psal Štěpán, fotka by tam byla hezká Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Tak o.k :-). Zjistim podminky :-). Ale rekl bych,ze zadarmo to nebude :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 taky souhlasim. a uz je nejaka trasa vymyslena kudy se pojede? tesim se jak malej jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 a nebo se v nedeli vsichni zbalime a pojedeme na Wörthersee :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 https://www.facebook.com/events/1439666369604610/?ref_newsfeed_story_type=regular Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 V neděli už asi každej povalí dom . A nebo jedině v neděli vyject brzo ráno .Ale po sobotě bych tomu moc nefandil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 tady je lepší odkaz majkl23: http://forum.skodahome.cz/topic/29296-sraz-v-praze-a-okol%C3%AD/page-133 uvidíme jak bude, jako Wörthersee nedávám určitě, ale možná lipno do korun stromů zvládnem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 czechmichael: mysliš že mesto bude chtit love za fotku na námku ? At zapomene nikde se zato neplatí jen to ze za humnami jsou hranice neznamena ze se plati za kazdou pííí..... Vsak kempu zaplatime poplatek mestu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 NO za fotku ne. Ale za stání tipuju. :(Zítra budu moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.