vick Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 počasí je domluvené.Víc než pršet nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 No kdyby jste ten obídek plánovali tak na mezi čtvrtou a pátou tak bych se přidal Maso já můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) tak můžeme jet na takovej pozdní oběd či brzkou večeři, s tim nemám problém, je to od kempu fakt kousíček Editováno: 26. Duben 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tam som sa chystal aj ja, chcete ist v piatok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Jo, chců jit v pátek, a my se s mojů asi taky přidáme okoštovat pořádný steak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 jo jo, dáme to na pátek odpolko když je takovej zájem, k obědu si dáme nějakýho buřta na plameni a až se srazíme všichni co pojedem na flákotu, tak vyrazíme, asi tam tedy zavolám, jen aby měl info že nás přijede plus mínus deset v pátek na žvanec, ale zahrádku tam má celkem velikou http://play.iprima.cz/uz-dost-sefe/uz-dost-sefe-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Taky se mnou počítejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 moja taky určitě pujde radši s váma a malá taktéž, jen v pátek to vidim na výlet s obídkem ke Štěpánovi z Ano šéfe se třemi hvězdami na kus flákoty z domácího chovu Super, tak to se k vám přidáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tak s tou srandou v ten pátek U Štěpána semnou počítejte Jen tedy dejte info na kolikátou za mě bych se přikláněl na tu 16:00 nebo 17:00 protože eště budu v práci a tak ve tři bych měl vypadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 může být, to je dobrej čas, že i do kempu přijedeme v příjemný čas zpět a řidiči si budou moct dát pívečko, je to od kempu asi 10 minut ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Sem se díval na mapu je to cca. 10 km 15 min cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 paráda, to je za rohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) Tak teda přidávám aktualizaci seznamu a dalších pár vět ať všichni víte, kdo jede apod. Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 čt-ne Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá-ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 so-ne Michael91 2 os. + pes chatka č.10 čt-ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá-ne wladi 4 os. chatka č.12 pá-ne 2x Superb Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Torreto 2 os. chatka č.14 so-ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá-ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá-ne Šťastnej Krtek 2 os chatka č.17 pá-ne Bajuszka 2 os. + pes - stan st-ne Sup1 2 os. sup Passport ??? Psal Vick Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 22 vozů Škoda Superb I a 1 vetřelec 39 osob + 1 dítě + 6 psů A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu: tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď: Dobrý den,odpovím vám na vaše dotazy.1) Kuchyňka v areálu není.2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v ceně ).4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase před restaurací. Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky Editováno: 30. Duben 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 A Brc.majkl je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Brc.Majkl nejede. Psal nám SZ. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Jéé, to je škoda. Snad se uvidíme na nějakým Brněnským. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak bando. rozspis odevzdán do kempu a už se na nás těší. Cena jinak bude 160.- osoba v chatce. Sezení nám připraví a pivečko taky není problém. Jen se ptali jestli jim uděláme nějakou tržbu v restauraci tak jsem řekl,že nevím.Ale aspoň,že snídaně jsi tam dáme . Co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Já jim tam teda tržbu udělám určitě.Je to blízko,čepují tam plzeň a mají to tam útulné. Jinak teda MIchale jedna věc.Jakto,že tobě napsali 160kč za osobu a mi 150?Nepíšu to proto,že by to hrálo nějakou roli těch 10kč,ale když už Barča tady zkopírovala jejich odpověď kde mi psali jinou částku tak mě to zajímá.Ptal jsem se jich na slevu a napsali 150 včetně poplatku.Ok není to bůh ví co,ale ty uvádíš zase jinou cenu.Tak je třeba to sjednotit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 připravěj nám i sezení jo, tak to je paráda, cena je fajn, kór když je to i se sprchou a elektrikou a tak podobně, a jak píše víta, 10 kč nehraje roli, jen ať je v tom pořádek. A co podávaj k snídani? tou asi nepohrdnu a pivečkem pokud nebude soudek taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No to mi právě taky zarazilo :/.Když říkali tobě 150 a mě 160 :/.Jako na deset korun taky kašlu,ale každopádně je to čudné :/. Ale mluvil jsem s ní po telefonu a řekla mi pak 160.-. Tak prostě počítejte 150-160. Asi tak . Jiank to sezení buď tedy už to bude u chatek a nebo max jsi to tam donesem .A jinak když nad tím tak přemýšlím tak bych se na ten soudek vyprdnul.Aspoň nejsou žádný starosti a člověk pak nemusí po sobě uklízet kupovat kelímky atd. Tak já bych si to pivečko klíďo koupil tam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) a jak je to daleko k té hospě pro pivo od chatek? třeba jak to bylo v sedmihorkách, tak to by byla slušná procházka pro pivo, že než bych snim došel k autu, tak bych moch jít pro další Editováno: 28. Duben 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Restauračka je hned u chatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 krásná to zpráva, tak to ať se o tržbu nebojej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Taky bych řekl. Bude to pohodička Popřípadně vy co tam budete dřív. Tak můžete doladit zbytek . Nebo něco na co by jste si vzpomněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Každý bude mít cenu jakou si vysmlouvá při příjezdu :-) Jinak o tržbu restarace bych se nebál my s Víťou jíme pořád :-) Teď jen otázka jestli budou umět uvařit nějaké normalní papání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.