Bajuszka Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 My Vám ve středu večer dáme info, co a jak Jinak my máme stan a máme to za 80,- Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 jak je to s tim sezenim ? mam vzit ten party stan 3x6m ??? a ten soudek bude??? ,asi bude rozdil mezi tim jestli si vemem svuj sud a budeme pit za cca 21 bo kolik a nebo pujdeme do restauracky na pivo za 35. priklanel bych se k soudku. A ke stepanovi jedeme taky. na case nezalezi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 S cenou je spokojenost. Pokud v té restauraci vaří rozumně, tak o tržbu se bát určitě nemusejí. Snídaně, večeře si tam určitě dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 za koliko tam točej toho beera? dle toho bych usoudil zda sud či nikoliv, ale párty stan michale ber určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 (editace) Ahoj, vidim že nedorazila SZ o příjezdu. KubinoS 2os. v sobotu dopoledne samozřejmě do neděle. Party stan mužu vzít taky 3x6m a co se týče bečky tak 2osoby. Vezmu stativ at se mužeme vyfotit všici. Editováno: 29. Duben 2014, autor: KubinoS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 O.k. s tima pivakama to asi nebude tak hrozny ale kdyz by nas to vyslo o hodne min tak proc ne vid. stan vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Tak cena Prazdroj 32.- Gambrinus 25.-. Tak mi tedy babo rad :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 teď asi hlavní věc okolo toho zda sud či čepované a to do kolika hodin nám jsou ochotný čepovat pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Zcela jednoduché s tím sudem když si kupíte vlastní sud plzně 12' 50l, tak máte pivo každý cca za 24,- Kč, záleží odkud budete mít sud ...... Takže hospoda z Vás z jednoho sudu bude mít +,- 1.000,- Kč .... Ve finále je jeden 50l sud pro takový počet lidi málo za 3hod nemáte co pít .............. Pilsner Urquell 12° 50 L bajonet 50 L 2400 Kč Gambrinus 12° 50 L bajonet 50 L 1800 Kč Editováno: 2. Květen 2014, autor: Michael91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Ja bych to videl na 1-2 becky a popripade se dorazime v restauraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Chlapi u vás sa tvrdé nepije? Ja donesem nase SLOVENSKE, tak sa netreba báť nasledkov Editováno: 2. Květen 2014, autor: Ghostbuster 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 jasně že pije, o to strach nemám, jasně že vyjde sud líp, ale teď mě zajímá, do kolika jsou v tý restauraci a by nám čepolvali, pokud nebou ty bečky, protože když zavřou třeba v osm, tak jsem bez piva, takže jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Rozdíl v ceně není zas až takový. Myslím, že pivo z hospody je lepší varianta. Odpadnou starosti s bečkou a pípou, a mají ho dost, takže by se nemuselo bádat, jestli 1sud nebo 2. Ale je mi to jinak jedno, jestli dám na sud nebo hostinskýmu útratu. A když by chtěli zavřít dříve, dá se nějaký dyško a jede se dále. Nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 přesně o to mi jde, ta cena je v klidu, ale aby nezavřel v osm a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Tak v Restauraci se vzdy jede kuli hostum a mam takovy pocit,ze otviracku by echali podle nas :-). A dokonce nocni klid v kempu je od desiti takze v osm 100% nezavrou :-). Jinak dle meho tak bych byl pro dat si pivecko tam aspon nejsou zadne starosti. A kazdy si zaplati to svoje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Dobre,tak se becka brat nebude a kazdej si veme co chce. Kdyz by nas tam nechali dyl tak pak by nebyl problem. A budeme taky grilovat ne? A ja a jeste nekdo bereme partystan.Tak si sedneme kdyztak venku kdyz bude pocasi. A asi vetsina tam jede so+ne a to je jen jedna noc tak to resit tolik nema cenu,nejedeme na tejden. i kdyz bych tam klidne vydrzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 (editace) No ono to odhadnout moc nejde, ale tohle je dobrá vyhlídka: http://www.novinky.cz/domaci/335237-tepla-se-dockame-spise-koncem-kvetna.html Editováno: 3. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 no já doufám, že budem sedět právě u chatek pod stany u ohně či grili a pro pivko si vždy jen doběhnu, proto jsem se ptal jak je to daleko od chatek, jinak bych byl u nich, už jen vzhledem k tomu, že mi určitě v hospodě se ženou nebudeme sedět, když bude v chatce spát malá, tak budu muset být někde na dohled na chatku, právě u nějakýho toho ohýnku, no jinak asi to vidim pro jistotku na návštěvu makra po cestě pro basičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 To by mohlo být velký Tak netlachejte "hubama" a přijeďte všichni, kdo přijet má... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Ja si taky myslim,ze basa je zbytecna. Restauraceje fakt hned vedle chatek :-). Takze v klidu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 a nechceš jim napsat do kolika nám budou ochotný čepovat? a jinak dobře, tak jen malá basička, kdyžtak zase pojede snáma domu a já ji pak v pohodě vypiju po večerech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Já si tradičně beru sadu plechovek Pro jistotu a chci být nezávislý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Zitra tam cinknu :-) a domluvyme se :-). Ale rekl bych,ze pro kseft k nam budou ochotny. :-). To by byli sami proti sobe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Martine taky beru sebou pro sichr.V kaufu měli v akci plzeň za 15kč tak je doma.Samozřejmě si dám čepované,ale co kdyby že jo.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Pokaždé jsme si sebou vezli Kozlíky a taky tak s náma pojedou i tentokrát To počasí by mohlo teda vyjít Loni v Sedmihorkách jsem lezla ze stanu s čepicí na hlavě, tak snad letos bude tepleji Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.