Majkl sup 23 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jj mala priprava. Sedim tu v cepici a podzimni bunde,fouka to tu pekne, ale krasne tu je. Klidek pohoda pivecko. Ryby neotravujou :-D :-( .hezky tu je. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 tak hlavně že ryby neotravujou, to by byl jinak vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 :-D :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Chlapci ja som na tom nápodobne. Supik si vyziadal peniaz na ine veci ako som plánoval a frajerka by ma roztrhla keby jej poviem ze na narodky chcem face masku vodicové dvere musia ist do lakovne (zatial to kryje nálepka) a rozleštenie celého laku som taktiež nechal na neskôr... Takisto soferova sedacka a koza na rucnej brzde si budu musiet pockat. Nevadi, zaparkujem to niekde bokom a s pivom v ruke sa budem kochať ostatnými kúskami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Hele hele, neplašte My budeme mít jen nové znaky na Bedruně Jinak nic nového, co by vylepšilo Bedrunu nemáme Po sraze nás čeká výměna tlumičů, brzd a výfuku... Ale hlavně že jezdí a všeci se sejdeme ne? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 tak znaky mám vlastně taky nové, tak aspoň něco, ale jak píše barča, hlavně že se sjedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Tak teda přidávám aktualizaci seznamu a dalších pár vět ať všichni víte, kdo jede apod. a hlavně těm, co se nechce číst, celá debata od začátku Jede se do kempu Autokemp Annín http://www.kempannin...annin/index.htm Termín je 23.-25.5.2014 Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 čt-ne Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá-ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 so-ne Michael91 2 os. + pes chatka č.10 čt-ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá-ne wladi 4 os. chatka č.12 pá-ne 2x Superb Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Torreto 2 os. chatka č.14 so-ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá-ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá-ne Šťastnej Krtek 2 os chatka č.17 pá-ne Bajuszka 2 os. + pes - stan st-ne Sup1 2 os. sup Passport ??? Psal Vick Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 23 vozů Škoda Superb I 39 osob + 1 dítě + 6 psů A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu: tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď: Dobrý den,odpovím vám na vaše dotazy.1) Kuchyňka v areálu není.2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v ceně ).4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase před restaurací. Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jo a kdyz jsme chteli na ty Steaky k tomu Stepanovi volal tam nekdo ? A vi sw hlavne kolik lidi pujde.? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 takže pište kdo by chtěl jít a já tam v pondělí zavolám ať počítá s bandou cca 10 lidí plus mínus 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Ja jsem jistej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ja plus 3 kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Se mnou taky pocitejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 takže wladi 4 ,czechmichael 1, martin 1, majkl sup 23 předpokládám 2, tarantulas 2, badd 2, a asi i bája 2, a doktor taky 2, malou nepočítám, takže to vypadá zatim na 16 kusů, no takže mu v pondělí zavolám, že nás přijede 15 a plus mínus 5, kolem 16 až 17 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 U nas ses trefil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Já mám eště domluvenou myčku. Takže ještě úplně nevím jak dorazím.Ale 17h bych měl stíhat 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 ja nedbám frajerka má síce 47 kg ale stejky - tie miluje takze plus 2 osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Štěpáne, možná počítej i naše s náma, ale nevím to 100% Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 takže wladi 4 ,czechmichael 1, martin 1, majkl sup 23 předpokládám 2, tarantulas 2, badd 2, a bája asi 4, ghostbaster 2 a doktor taky 2, malou nepočítám, takže to vypadá zatim na 20 kusů, no takže mu v pondělí zavolám, že nás přijede zhruba 20 cca kolem 16 až 17 hodiny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Tak mám špatné zprávy... Dělal jsem dnes inventůru altánu po loňské sezóně a zjistil jsem, že není kompletní - nedohledal jsem asi dvě tyčky a jedna je napůl zlomená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 To se nic nedeje Mam pocit, ze tu psali dva, ze vezmou. Na mobilu se mi to spatne cte zpet v diskuzi. Ale ja doufam, ze bude krasne, jelikoz bych mela byt v praci a to je vzdy hezky Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 majkl sup 23 má velkej 6x3 což by byla libovka a ještě někdo psal tu klasiku 3x3, takže to je jak tři malí, to by mělo bejt ok a když je vezmem a postavíme je, tak bude určitě hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Mam 3x3 a 6x3 + steny.napiste co mam vzit a to bude. :rolleyes: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 seš nejlepší, tak asi oba a je to vyřešený, kdyby se ti to nevešlo, tak dej vědět a můžu se po cestě zastavit a jeden naložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Ahoj,no nějak jsem to teď flákal a nebyl čas a vůbec.....tak teda asi jedu taky,co? :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 za mě určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.