Šťastnej Krtek Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ahoj všichni supíci, dost se těším na víkendovou akci. Jen ještě pár věcí k organizaci: 1) Bája psala, že v chatkách je povlečení, platí to i nadále, nebo si pro sychr berete spacák? 2) do kolika musíme v pátek dorazit, aby nás ubytovali?? Máme to na místo cca. 3h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Recepciu tam majú myslím nonstop, tak nieje problém kedykolvek sa ubytovať, a obliečky by mali byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Nebojte chatky budou přpravené .A ubytovat není problém kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ja si vzdycky beru spacák :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Tak to jsou samé pozitivní odpovědi. Už jen sluníčko a je to ideální víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 A počasí má být luxusní Tak uvidíme Snad to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 už dnes je luxusně, takže to snad bude pecka s počáskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Michale jsou na te recepci i vecer? Nevime presne v kolik tam dojedeme a ty stranky furt nefunguji. Nebo mohl bys tu hodit cislo do toho kempu? Diky. Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 recepciu maju nonstop Na web sa da dostat ak date ignorovat to upozornenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Mě stránka na klebetářu funguje, a na pc jsem si našel odkaz přes mapy.cz a de to taky. To upozornění mi to háže na pc jen když kliknu na ten odkaz co máme tady na 1. stránce. A jak píše kolega, mají tam napsáno že "recepce Vás přivítá nonstop provozem" Na fecebooku dokonce píšou že letos rekonstruovali kuchyň a že dostanou novou podobu webové stránky. Tady je video z okolí kempu: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Je potřeba při příjezdu říct nějaké heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 No vidis to v dnesni dobe facebooku me vubec nenapadlo, ze maji FB Myslim ze staci rict Superb Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ahoj Všem,nejdříve bych se chtěl omluvit, že jsem se dlouho neozval. Mám špatnou zprávu, na sraz se bohužel nedostavím,díky tomu skvělímu počasí co poslední dobou panovalo, na mě sednul nějakej bacil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Jen otázka kolik kdo bere masa na gril ? Já jen abych měl představu kolik toho mám vzít a jestli vůbec něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Moravecmilan. Narvi se práškama. Vitamínama a zkus vypotit Ale jestli je to opravdu vážné. Tak mi to moooc mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Tak teda přidávám aktualizaci seznamu a dalších pár vět ať všichni víte, kdo jede apod. a hlavně těm, co se nechce číst, celá debata od začátku Jede se do kempu Autokemp Annín http://www.kempannin...annin/index.htm Termín je 23.-25.5.2014 Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 čt-ne Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá-ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8( nepřijede nemoc ) Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 so-ne Michael91 1 os. chatka č.10 čt-ne Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá-ne wladi 4 os. chatka č.12 pá-ne 2x Superb Majkl sup 23 2 os. + pes chatka č.13 pá-ne (možná už ve čtvrtek) Torreto 2 os. chatka č.14 so-ne Badd 2os + pes chatka č.15 pá-ne AceVentura 2.os chatka č.16 pá-ne Šťastnej Krtek 2 os chatka č.17 pá-ne Passport 1 os pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan st-ne Sup1 2 os. sup Ďurih ??? TomTF ??? Je to teda krásných 22 vozů Škoda Superb I a 1 Volkswagen Passat 37 osob + 1 dítě + 5 psů A taky přidám příspěvek od Víti, jak psal do kempu: tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď: Dobrý den,odpovím vám na vaše dotazy.1) Kuchyňka v areálu není.2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v ceně ).4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase před restaurací. Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky Editováno: 19. Květen 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Milane, to je škoda, ale kdyžtak tě nechám v seznamu, kdyby se to náhodou do pátku zlepšilo Jinak teda brzké uzdravení Jinak Michale, uprav v té aktualizaci, když už jsi mě předběhl Michael91 pojede sám, takže uber osobu a jednoho psa Bája Editováno: 19. Květen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 MoravecMilan: To bude určitě jen nějaká viróza, čaj nebo voda s citronem, hlavně hodně tekutin a za 3 dny jak rybka Btw já si zase beru mini párečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Filda a jeho nezapomenutelné mini párečky budou opět v akci jo? Zase je budeme chytat na grilu My máme koupené špekáčky a klobásky A taky Hermelín - ten nesmí chybět, jako zákusek Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Jo jo Ten hermelín je dobrej nápad, hodně si ho teď děláme doma, a na grilu je to výborný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 my mame naky to kureci, plec, a burtiky a spicek jako chutovcicku . nakou kuzelku si povezem a frisco. a jeste jelena s bulem, nesmi chybet . to bude party :D . jen jeste se chci zeptat na tu petrolejku nebo nejake svetlo do tech party stanu, nema nekdo? aby sme tam nebyli po tme. ja skusim sehnat ale nic neslibuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 ja niečo zoberiem mam 3 led lampy tak skontrolujem ci su ok a zoberiem ich. A jak sa dá tak ja poprosim aktualizovat chatku za bungalov dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Jen otázka kolik kdo bere masa na gril ? Já jen abych měl představu kolik toho mám vzít a jestli vůbec něco ? Vem si masa co jen sníš :-) Zapiješ to lektvarem ( Plzeň) a můžeš pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 okey tak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ghost. To už musíš nahlásit v kempu. Pač oni mají list co se uzavíral před třemi týdny :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.