Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

vlastním škodu felicii 1.3 bmm z roku 95 a zkusím vysvětlit svůj problém po lopatě. Jelikož se skoro v tom nevyznám, tak žádam o radu vás, než zajedu s tím do drahého servisu.

Problém se má tak.

Jednoho krásného dne mi auto začlo dělat problém a to takový, že jsem jel a auto mi zhaslo, jako by došel benzín. Auto jsem opět nastartoval a jel dal a zase to stejný a zase a zase, až sem auto nemohl dobrou půlhodinu nastartovat. Nakonec to chytlo, tak sem tomu dal otáčky. Dojel sem domů a auto už nenastartovalo. Příjdu ráno, auto nastartovalo na volnoběh cca na 25-30 sekund. Až se zahřalo, tak to zhaslo. Pod plynem auto drží, ale na volnoběh při zahřáti zhasne. Kamarád to napojil na vag a vyhodilo mu to chyba snímače volnoběžný otáček-zkrat na plus + hallův snímač

Koupil se, to ještě v ten den a problem stále setrvává i s věcma, která jsem pořídíl : 

Svíčky

Motorový olej ( docházel a ze zoufalostí, že to bude tím )

Filtr

celý ten rádoby karbec ( škrtíci klapka + vstřik )

čerpadlo, které je umístěno přímo v nádrži.

nové kabelové svíčky.

Hallův snímač.

+ zkoušený jiné relátka z jiného auta.

vyčištěn rozdělovač od měděnky. ( palec nejde vytáhnout ani násilím,zřejmě zadřený, protože sem tam neměl moc oleje)

chladicí kapalina

Snad sem to moc nedoplantal.případně se ptejte odpovím co nejrychlejí.

Děkují. 

Vloženo

palec prostě případně i rozlámej, je tam připečený. Též jsem ho kdysi nemohl vytáhnout, až za použití fakt hrubého násilí, tak se mi rozpadl jak byl zkřehlý vyhřátím, dal místo něj nový a bylo. A pokud nezabere cívka, tak ještě teplotní čidlo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...