Přejít na obsah

Problém, auto přestalo jezdit! 1.3 BMM

Skolnajz

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

vlastním škodu felicii 1.3 bmm z roku 95 a zkusím vysvětlit svůj problém po lopatě. Jelikož se skoro v tom nevyznám, tak žádam o radu vás, než zajedu s tím do drahého servisu.

Problém se má tak.

Jednoho krásného dne mi auto začlo dělat problém a to takový, že jsem jel a auto mi zhaslo, jako by došel benzín. Auto jsem opět nastartoval a jel dal a zase to stejný a zase a zase, až sem auto nemohl dobrou půlhodinu nastartovat. Nakonec to chytlo, tak sem tomu dal otáčky. Dojel sem domů a auto už nenastartovalo. Příjdu ráno, auto nastartovalo na volnoběh cca na 25-30 sekund. Až se zahřalo, tak to zhaslo. Pod plynem auto drží, ale na volnoběh při zahřáti zhasne. Kamarád to napojil na vag a vyhodilo mu to chyba snímače volnoběžný otáček-zkrat na plus + hallův snímač

Koupil se, to ještě v ten den a problem stále setrvává i s věcma, která jsem pořídíl : 

Svíčky

Motorový olej ( docházel a ze zoufalostí, že to bude tím )

Filtr

celý ten rádoby karbec ( škrtíci klapka + vstřik )

čerpadlo, které je umístěno přímo v nádrži.

nové kabelové svíčky.

Hallův snímač.

+ zkoušený jiné relátka z jiného auta.

vyčištěn rozdělovač od měděnky. ( palec nejde vytáhnout ani násilím,zřejmě zadřený, protože sem tam neměl moc oleje)

chladicí kapalina

Snad sem to moc nedoplantal.případně se ptejte odpovím co nejrychlejí.

Děkují. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

palec prostě případně i rozlámej, je tam připečený. Též jsem ho kdysi nemohl vytáhnout, až za použití fakt hrubého násilí, tak se mi rozpadl jak byl zkřehlý vyhřátím, dal místo něj nový a bylo. A pokud nezabere cívka, tak ještě teplotní čidlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...