Přejít na obsah

Nejde centrál,okna,zrcátko na pravé straně O II

Ládínek 85

Doporučené příspěvky

Zdravim vás,mám OII 2.0 tdi 2008 Laurin & Klement.Přestalo mi jít zamykání předních i zadních dveří na pravé straně,na té samé straně mi nejdou stahovat okna.Nejde ani ovládání zrcátka na pravé straně ani osvětlení v zrcátku a ani blinkr.Po otevření dveří se ani nerozsvítí osvětlení interiéru.Na levé straně auta vše funguje v porádku jak má.Že by špatná komfortka?Děkuji za odpovědi,můj email je zubikx@seznam.cz  Zdar Láďa.

Editováno: , autor: Ládínek 85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No napada ma akurat korozia kontaktov v konektore medzi karoseriou a dvermi. Rozobrat a streknut sprejom na kontakty. Myslim ze mikrospinac v dverach podla ktoreho sa rozsvecuje interier nie je cez rj dvery, tak to vyzera len na tie konektory. Skontroluj aj kable v tej gumennej prechodke. Mozu byt zalomene alebo vyhnite.

Editováno: , autor: zelo7
Odkaz ke komentáři

Zkontroluj kabelový svazek ve dveřích jestli nejsou poškozené vodiče. Měl jsem stejný problém na Yetim, nefungovalo nic v předních ani zadních dveřích(akorát reproduktor a varovné světlo). Byly přetržený dráty pro komunikaci sběrnice v průchodce předních dveřích a proto nefungoval ani zadek. 

Editováno: , autor: majkl.s
Odkaz ke komentáři

Kabelový svazek ve dveřich je v pořadku,už jsem to měl celéé rozdělané.Spínač ve dveřích nefunguje ani vzadu.A to vše na pravé straně.Konektory na sloupku už jsem měl taky rozdělaný,jsou jako nový,žádná stopa po oxidaci.Divný je že nejde ani to zrcátko,ani blinkr ani osvětlení nástup. prostoru a ani naklápění.Je možně že by odešli jednotky ve dveřích kde je vše zapojené. Jediný co tam jde tak jsou repráky a to i v zadu. Jsem od Nymburka ale není problém kamkoliv zajed kdyby někdo vědel. Kdybych měl možnost to přendat z jiného auta tak by to taky bylo o něčem jiném. Dnes jsem opět celé odpoledne pátral ale už nevim co stím.

Odkaz ke komentáři

Tak problém dnes vyřešen.Soudruzi v servisu když lakovali blatník tak ho měli sundaný a tudíž i sundané a odpojené dveře a záhadným způsobem se jim rozsypala zásuvka co je na sloupku.No a ten štekr tam samozřejmě zapojili obráceně protože to přehodili o 180 stupňů v tom mezikuse.Takže sláva.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...