Joh@n Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ahoj. Za jízdy mi občas zalupou, zacvakají, nebo vydávají takový podobný zvuk jakoby by se zkratovávaly mikrospínače. Nedělá to ve všech dveřích zároveň. Někdy u řidiče, někdy vpravo vzadu.. Nevím ani, jestli jsou to mikrospínače, ale dělá to u těch kolíků.Bývá to otravné. Při stojícím autě ticho. A občas mi v kufru problikne osvětlení (nevím, jestli s tím souvisí). Díky za rady. Octavia combi 1,9tdi 81kw 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 máš všetky okná elektrické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ano mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 skús odpojiť ovládanie okien na vodičových dverách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Ještě jsem se k tomu odpojení ovládání oken nedostal...ale nemá to něco společného s tím, že mi dole nesvítí ve dveřích spolujezdce světlo a že při odemknutí auta a otevření jen těchto dveří se nerožne stropní světlo a auto se za chvíli zas zamkne? Kde by teda mohl být zakopaný pes? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 V samotném mikrospínači zámku. Přesně ten co nejvíc odchází. Právě on jednak přímo spíná to spodní světlo a dále dává dál signál do komfortky o otevřených dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A jak prosím tě zjistím, který mikrospínač je vadný? Ono stačí pak pořídit jen tohle?http://www.rakso.cz/detail/mikrospinac-na-opravu-zamku-octavia-i/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Je to ten vně zámku. Až ho vyndáš, budeš vědět. Ano je to on, anebo taky ten: http://www.pselectronic.cz/k5108-265-vyp-mikro-v4nct7-mikrospinac.html . Koukám, že lichva kvete v každém oboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.