Publikováno Leden 20, 201411 r Zdravim, potřeboval bych poradit.je jedno jaký stupeň mám zařazený, pokaždé když dojíždím bez plynu a klesají otáčky tak okolo 2000 otáčkek začne hrčet v motoru, jakmile to klesne tak zase klid. co to může být? Najeto cca. 145k km. Osobně mám podezření na něco v rozvodech, ale protože mi trošku kape pumpa vsadil bych i na ní. Přeovodvka to nebude, ta je po repasovaní u Sixty před cca. pul rokem. Upraveno Leden 29, 201411 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Leden 27, 201411 r Autor Tak auto bylo na zvedaku, zvuk dela asi neco u takove "manzety" potrubi. Nejaky napad co presne hledat? Desim se, ze to bude prevodovka, ktera je hned vedle. Upraveno Leden 27, 201411 r od LiveBomb
Leden 29, 201411 r Autor Tak to dela sani vzduchu. Jak se chytne, tak je klid. Nekdo nejaky napad jak to fixnout?
Leden 30, 201411 r Autor Sani a krabice baterie vymontovano, spoje sani a krabice olepeny samolepicim penovym tesnenim, dotazene 4 srouby drzici sani u chladice a je klid. Upraveno Leden 30, 201411 r od LiveBomb
Leden 30, 201411 r pekne si si to tady popísal ...aspoň si sa neurazil,že ti nikto nepíše a dokonca napísal i vyriešenie problému
Leden 30, 201411 r Autor Nemam duvod se urazet, copak sme v puberte? a ) pomahat a radit neni nici povinnost b ) 1,6 FSI je tak malo, ze se k tomu blbe radi c ) byla to takova cipovina ze se az stydim ze sem s tim byl v servisu A prisel sem na to jen diky rade od majitele z jineho fora kteremu se to chovalo stejne, navedl me na smer a pak uz sem na to prisel. Jeste sem pri vymene baterie "vytunil" tu skrinku...
Únor 21, 201411 r Autor Ahoj, na tom neni ve slozenem stavu co fotit a rozebirat to nebudu, jeste by se to vratilo :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.