LiveBomb Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Zdravim, potřeboval bych poradit.je jedno jaký stupeň mám zařazený, pokaždé když dojíždím bez plynu a klesají otáčky tak okolo 2000 otáčkek začne hrčet v motoru, jakmile to klesne tak zase klid. co to může být? Najeto cca. 145k km. Osobně mám podezření na něco v rozvodech, ale protože mi trošku kape pumpa vsadil bych i na ní. Přeovodvka to nebude, ta je po repasovaní u Sixty před cca. pul rokem. Editováno: 29. leden 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Tak auto bylo na zvedaku, zvuk dela asi neco u takove "manzety" potrubi. Nejaky napad co presne hledat? Desim se, ze to bude prevodovka, ktera je hned vedle. Editováno: 27. leden 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Tak to dela sani vzduchu. Jak se chytne, tak je klid. Nekdo nejaky napad jak to fixnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Sani a krabice baterie vymontovano, spoje sani a krabice olepeny samolepicim penovym tesnenim, dotazene 4 srouby drzici sani u chladice a je klid. Editováno: 30. leden 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 pekne si si to tady popísal ...aspoň si sa neurazil,že ti nikto nepíše a dokonca napísal i vyriešenie problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Nemam duvod se urazet, copak sme v puberte? a ) pomahat a radit neni nici povinnost b ) 1,6 FSI je tak malo, ze se k tomu blbe radi c ) byla to takova cipovina ze se az stydim ze sem s tim byl v servisu A prisel sem na to jen diky rade od majitele z jineho fora kteremu se to chovalo stejne, navedl me na smer a pak uz sem na to prisel. Jeste sem pri vymene baterie "vytunil" tu skrinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlino Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Zdarec, bylo by možné vyfotit jak si to opravil? Mám úplně stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ahoj, na tom neni ve slozenem stavu co fotit a rozebirat to nebudu, jeste by se to vratilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.