Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

Páni, vedel by niekto poradiť: Potrebujem previesť objemnú vec a musím vybrať sedadlo spolujazdca. Vypinač na airbag mám-vypnem. Keď sedadlo

naspať nasadím a zapnem airbag nebude mi to vyhadzovať chybu airbagu? Octavia II, r.v.2010. Díky moc.

Ak odpojis steker airbagu, a zapnes kluc, hned sa rozsvieti chyba na budikoch. Ak mas niekoho znameho, tak sa to ta cez diag vymazat. Ale myslim si, ze je lepsie dat par eur navyse za dodavku, ako rozoberat auto a nasledne mazat chyby...

• Autor

Dúfal som, že keď vypnem airbag spolujazdca, rozpojím konektor a naštartujem, že mi to nebude hlásiť chybu.

Tiež som počul, že sa tam vkladá odpor. Neviete aký? Dík.

To ze vypnes airbag je jedna vec, ale neznamena to, ze RJ prestane kontrolovat dany airbag. Chyba urcite vyskoci. O odporu jsem taky slysel, ale hodnotu nevim. Rozhodne nedoporucuju odpor airbagu merit, pry proud na zmereni odporu muze stacit na vystreleni airbagu.

• Autor

No, tak asi budem musieť nechať nech mi to načíta chybu. Vynulovanie stojí 10€. Ešte idem googliť hodnotu toho

odporu. Sedačku budem mať vonku cca 2 hodiny, potom ide hneď späť, teda na tie 2 hodiny by mi ten odpor pomohol aj do budúcnosti. Díky.

Jasne. Hodnotu odporu snad najdes a proste to vyzkousis. Prinejhorsim ti to nacte chybu i s odporem, nic horsiho se stat nemuze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.