maxop Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Zdravím, Páni, vedel by niekto poradiť: Potrebujem previesť objemnú vec a musím vybrať sedadlo spolujazdca. Vypinač na airbag mám-vypnem. Keď sedadlonaspať nasadím a zapnem airbag nebude mi to vyhadzovať chybu airbagu? Octavia II, r.v.2010. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ak odpojis steker airbagu, a zapnes kluc, hned sa rozsvieti chyba na budikoch. Ak mas niekoho znameho, tak sa to ta cez diag vymazat. Ale myslim si, ze je lepsie dat par eur navyse za dodavku, ako rozoberat auto a nasledne mazat chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxop Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Dúfal som, že keď vypnem airbag spolujazdca, rozpojím konektor a naštartujem, že mi to nebude hlásiť chybu. Tiež som počul, že sa tam vkladá odpor. Neviete aký? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 To ze vypnes airbag je jedna vec, ale neznamena to, ze RJ prestane kontrolovat dany airbag. Chyba urcite vyskoci. O odporu jsem taky slysel, ale hodnotu nevim. Rozhodne nedoporucuju odpor airbagu merit, pry proud na zmereni odporu muze stacit na vystreleni airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxop Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No, tak asi budem musieť nechať nech mi to načíta chybu. Vynulovanie stojí 10€. Ešte idem googliť hodnotu toho odporu. Sedačku budem mať vonku cca 2 hodiny, potom ide hneď späť, teda na tie 2 hodiny by mi ten odpor pomohol aj do budúcnosti. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Jasne. Hodnotu odporu snad najdes a proste to vyzkousis. Prinejhorsim ti to nacte chybu i s odporem, nic horsiho se stat nemuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.