metjus Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdarec chlapi.Mám problém.Při zapnutí světel mě nesvítí levé parkovačky,ani předek ani zadek.Tlumené svítí předek víc než má a zadek také vůbec Páčkou od blinkru parkovačky ale zapnu.Kontroloval jsem pojistky a jsou v pořádku. Poradí prosím někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 zradu bych hledal ve vypínači světel , vyndej ho a proměř piny 13 a 14, pro levou stranu je pin 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 potreboval bych helpnout . Nesviti mi leve parkovacky ani predek ani zadek .. zarovky ok .. pojistka ok cim by to mohlo byt ? nesetkal se stím nekdo? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Vlákna jsem spojil - co zkusit rolbařovu radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.