lukas.pce Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Nevíte jestli jde dodělat el ovládání sedaček do stávajících nebo by se museli cele přečalounit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospec202 Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 ahoj, to víš, že o jde do stávajících, musích sehnat dečky, kabeláž, jednotku a ovladače a můžeš shánět servis, kterej ti to udělá ... návod na to jsem nikde nenašel na Octávku jo, Fábie taky. Čalounění jde sundat dají se dečky a dáš ho zpět, piplačka, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatriciaMD Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 (editace) V tomto případě jsem se rozhodl pro službu, i když jsem si zpočátku myslel, že to zvládnu sám. Musíte být buď dobří, nebo mít hodně volného času, abyste to mohli dělat sami... ;) Editováno: 28. Prosinec 2021, autor: PatriciaMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.