Publikováno Leden 30, 201411 r Felicia 1,3 mpi s LPG po krátkej jazde alebo po naštartovaní prepnutí na lpg vypnutí motora opätovne naštartuje len po dlhom štartovaní/pri studenom motore/ .Chyba sa prejavuje od leta no teraz je potrebné už neprimerane dlho štartovať aby naskočil motor.V poslednej dobe nedrží voľnobeh na LPG pri studenom motore čo pred tým nebolo ,aj po prepnuti na LPG hneď po naštartovaní voľnobeh bol ok. Ak štartujem bez LPG tak je všetko ok naštartuje viac krát po sebe voľnobeh ok .Neviem či to má niečo spoločné ,ale emisie co na BA LPG sú nevyhovujúce môže za to deravý výfuk?Niekedy naštartuje tak ,že hneď naskočí nad 2000 otáčok a prepne na LPG.
Leden 31, 201411 r Autor LANDI RENZO EG-V05 asi 20000 km po výmene membrán ináč s nim nebolo robené nič.Dnes ráno som štartoval takým spôsobom : teplota vonku -8 vypol som LPG štart na BA na prvý krát auto naštartovalo prešiel som 500m zastavil prepol som na LPG bez problémov preplo a bežal voľnobeh nechal som bežať asi 10 min bez problému ,no ak by som po prepnuti na LPG vypol motor tak naštartuje ako som spomínal len poriadne dlhým štartom. Bežne LPG nevypínam po prekročení 2000ot prepne na LPG.
Únor 1, 201411 r Je na reduktoru nějaká cívka? Jestli jo tak zkus, aby po vypnutí klíčku odpadlo na ní napájení. Pokud bude elektrika v pořádku, hold budeš muset diagnostikovat netěstnost na té cívce vevnitř. Ideláně nový vnitřek nebo dosedací gumička.
Únor 13, 201411 r Autor Zatiaľ som s tým nič nerobil ,ale cievka na reduktore je.Akú funkciu plní tato cievka ?Je na nej skrutka , ktorá sa poisťuje maticou niekde na inom fóre sa písalo že ňou sa nastavuje voľnobeh
Únor 14, 201411 r no to bude nejlepší...osobně si myslím, že je špatně nastavený reduktor po výměně membrán,i možná nějaká nečistota,že to propouští...těžko na dálku radit...
Únor 24, 201411 r Autor IDE O TENTO REDUKTOR http://nagaz24.pl/landi-renzo-se81-reducer,s,1433,p,en.html
Únor 25, 201411 r podle mě špatně nastavený reduktor po výměně membrán, musí se nastavit, změřit tlak na jednotlivých stupních, není to jen o tom přehodit membrány....druhá věc, seřízení reduktoru ve volnoběhu, je to chudé, tím pádem to chcípe...
Březen 10, 201411 r Mi radšej dávame nový reduktor, je tam rozdiel od repasu cca 30,-€, u Teba nemusí správne fungovať reduktor....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.