firemp3 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Dobry den, mam Skoda Octavia 2 facelift (rv.2011) - biele podsvietenie tachometra, v základnej výbave Kúpil som si čínske autoradio Pol roka mi fungovalo absolútne v poriadku, funguje aj teraz no ked naštartujem auto, funguje bez problémov cca 2 hodiny, no potom sa samo vypne a zapne a to robí dookola, skúšal som už aj iné rádio.Problém v rádiu nie je, lebo som ho skúšal v passate a tam šlo v poriadku, proste:- ako keby mu po hodinu riadiaca jednotka odobera prúd a znova dávala, zapne sa a zhasne, zapne a zhasne, prestáva svietiť aj podsvietenie napájacieho tlačidla, ktoré je podsvietené ak ked je rádio vypnuté. Neviem si s tým rady, či by ste mi nevedeli pomocť V skratke: rádio funguje a po hodine sa dookola vypína, zapína , ako keby mu riadiaca dokolola na 3 sekundy dávala a znova odoberala prúd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 asi budeš muset najít odkud jde napájení rádia,může být někde oxidace spoje a tam se přeruší napájení.Pokud to jinde hraje,tak je závada od pojistky k rádiu,tam začni hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Ja si neviem vysvetlit to, že rádio hraje uplne vpohode napr. 1 hodinu, sedim v aute, sledujem TV , auto stojí všetko funguje, a potom sa začne vypinať zapínať, dodávatel mi poslal novú matherboard do rádia, vymenil som ju a stále to isté, tu máte link na video https://drive.google.com/open?id=0BwxPLd3fxfPEbG1EeVExcXJSdVk Menil som aj software v rádiu, aj matičnú dosku, tak si to už fakt neviem vysvetlit, skúste mi niečo poradiť EDIT ->Rádio rušila cúvacia kamera, ktorú som napojil na 12V od rádia, napojil som ju na baterku a funguje krásne Editováno: 12. Únor 2014, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.