Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, mam Skoda Octavia 2 facelift (rv.2011) - biele podsvietenie tachometra, v základnej výbave

Kúpil som si čínske autoradio

post-68519-0-90956800-1373316149_thumb.j

Pol roka mi fungovalo absolútne v poriadku, funguje aj teraz no ked naštartujem auto, funguje bez problémov cca 2 hodiny, no potom sa samo vypne a zapne a to robí dookola, skúšal som už aj iné rádio.
Problém v rádiu nie je, lebo som ho skúšal v passate a tam šlo v poriadku, proste:
- ako keby mu po hodinu riadiaca jednotka odobera prúd a znova dávala, zapne sa a zhasne, zapne a zhasne, prestáva svietiť aj podsvietenie napájacieho tlačidla, ktoré je podsvietené ak ked je rádio vypnuté.
Neviem si s tým rady, či by ste mi nevedeli pomocť :(
V skratke: rádio funguje a po hodine sa dookola vypína, zapína , ako keby mu riadiaca dokolola na 3 sekundy dávala a znova odoberala prúd.

asi budeš muset najít odkud jde napájení rádia,může být někde oxidace spoje a tam se přeruší napájení.Pokud to jinde hraje,tak je závada od pojistky k rádiu,tam začni hledat.

• Autor

Ja si neviem vysvetlit to, že rádio hraje uplne vpohode napr. 1 hodinu, sedim v aute, sledujem TV , auto stojí všetko funguje, a potom sa začne vypinať zapínať, dodávatel mi poslal novú matherboard do rádia, vymenil som ju a stále to isté, tu máte link na video

Menil som aj software v rádiu, aj matičnú dosku, tak si to už fakt neviem vysvetlit, skúste mi niečo poradiť

EDIT ->
Rádio rušila cúvacia kamera, ktorú som napojil na 12V od rádia, napojil som ju na baterku a funguje krásne :kol-47:

Upraveno od firemp3

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.