DCSpeedy Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdravim pánové. Prosím o radu. Mám OII FL rv 2011 103kw ropák a pravidelně mi po příjezdu do práce po vypnutí motoru jede chlazení a to je po ránu -4 a nezávodim, navíc k firmě dojíždim několik km po městě, takže motor tak teplej bejt nemůže. Auto je stále v záruce a teď po opravě po karambolu, co mi udělali na podzim. Na dotaz do author servisu mi odpověděli, že se jedná o recyklaci filtru pevných částic, ale to se mi dost nezdá. Rozhodně by to nebylo tak časté... spíš se jim to nechce řešit. Nějaké nápady, co to může způsobovat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 bych řek, že pro TDI je opravdu peklo když s nim prdláš a nezahřeješ ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 to ale opravdu dělá DPF nebo se dochlazuje, kdyby sis to našel v návodu... schválně se mrkni na spotřebu na volnoběh, před chcípnutím auta... a to mě chceš říct, že když je takhle venku a nasává se studenější vzduch, že se motor neohřeje? to je dobrá kravina, u TDI mě to často taky vrčelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 DCSpeedy: http://forum.skodahome.cz/topic/100112-za-mrazu-po-vypnut%C3%AD-motoru-b%C4%9B%C5%BE%C3%AD-ventil%C3%A1tor-chladi%C4%8De/ doporučujem prečítať až do samotného konca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Zahřátej rozhodně je, dojíždim denně 55km... Kdyby to bylo sem tam, tak neřeknu, ale tento týden sem to pozoroval každé ráno, tak mi to přišlo podezřelý...toť vše. Pokuď si myslíte, že je to normální, tak tim líp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.