David46 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Zdravím, chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s touto přední maskou http://www.tuning-no1.cz/zbozi/20975-skoda-octavia-ii-04-08-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r jedná se mi o to jak tam máte vyřešeno otevírání kapoty, chci si to vyměnit na svojí Octavii II RS 2009. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Na aute to nemam, ale videl jsem to na zivo a ta packa co ti vyskoci na otvyrani kapoty se musi ohnout a kdyz chces otevřít tak prostrtis prst tou plaství a packu potahnes. Jeste jsem videl prodavat variantu ktera mela vyrez na tu packu na odjisteni kapoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Nemusis nic ohybat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 To by aj mna zaujimalo ako to budem otvarat bez toho aby som to vyhol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Nemusis nic ohybat .... A tak poradíš teda jak to jde když jsi napsal že nic nemusíš ohýbat mi to bez toho ohnutí nejde do hlavy, jediná varianta co mě ještě napadá je že zkrátíš tu páčku jinak nic víc, tak se prosím poděl o svojé zkušenosti a rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Rád bych oživil téma. Nemá někdo fotku jak je vyřešeno otevírání kapoty (odjišťování pojistky proti otevření) po montáži tohoto typu výplně masky. Ta s výřezem na páčku se mi fakt nelíbí, ale zase něco odřezávat nebo ohýbat bych fakt nechtěl. Nemám rád polovičaté řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) neohýbat, neřezat - další možnost je úplně odstranit mechanismus a je vyřešeno PS to bych osobně nedělal Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Laďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Taky bych ocenil, kdyby někdo dokázal popsat, případně doložit fotografií úpravy páčky na otevírání víka. Určitě tu je spousta aut s touto maskou. Já ji mám koupenou, ale kvůli tomuhle problému jsem zatím nemontoval. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Demontovat mechanismus, uříznout páčku, ošetřit řez, namontovat zpět, vyměnit masku (což je větší pakárna než řešit páčku) a užívat si nového vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.