Přejít na obsah

mlog

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mlog

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Taky bych ocenil, kdyby někdo dokázal popsat, případně doložit fotografií úpravy páčky na otevírání víka. Určitě tu je spousta aut s touto maskou. Já ji mám koupenou, ale kvůli tomuhle problému jsem zatím nemontoval. Díky.
  2. Pokud by měl současnou anténu kombinovanou s dalšími věcmi, tak by prostě koupil takovou, která tomu odpovídá. A zase by nemusel nic rozebírat. Příslušný konektory by jenom nacvakal do sebe. Tahle je samotná AM/FM. Tu mám taky. Ale dělají se různý kombinace.
  3. Mám tuhle anténu už cca dva roky. Mám Scouta předface. Signál se vyrovná tomu, když jsem tam měl prut. Jediné na co je ploutev víc citlivější, je větší shluk sloupů vysokého napětí. A co se týká montáže, sundáš vzadu tapecírunk, odmontuješ prut, odpojíš původní kabel, do díry ve střeše vložíš ploutev, utáhneš, připojíš kabel, nandáš tapec a je hotovo. Práce cca na 10-15 minut. Vše sedí (díry, konektory) nic se nemusí upravovat. Koukám, že tady by ti radili rozebrat půl auta...
  4. Zdravím, koukal jsem do vyhledávání, ale stejný problém jako já jsem tam nenašel, tak se zkusím zeptat. Auto O2 Combi-Scout, 2.0 FSI, 12/08, cca 117 000 km. Ráno jsem přišel k autu, strčím klíček, pootočím, světla se rozsvítí, rádio se pustí, HF se mi spojí s telefonem, ale dál už se nestane nic. Na další otočení klíčku už žádná další kontrolka, ani žádná akce, žádný zvuk ze startéru. Už se mi to stalo jednou, cca týden zpátky, ale to nebylo po dlouhém stání, ale po jízdě cca 80 km, zastavil jsem, vypnul motor a to samý. Vyndal jsem klíček, znova strčil, zase nic, pak jsem to opakoval a až napotřetí se to chytlo. Dnes ráno nic. Blbý je, že jsem nepojízdný za barákem. Ještě jedna věc, cca před třema týdny to bylo v servisu kvůli klimatizaci, doufám, že všechnu elektroniku složili zpátky jak měli. Až se odpoledne vrátím, zkusím odpojit a znova připojit baterku, ale jinak nevím. Má někdo nápad, co s tím?
  5. Jmenuje se to Calearo AM/FM Shark II. Kupováno v Ahifi.cz. Mají to ve všech možných variantách a kombinacích (AM/FM, GSM, GPS, Wi-Fi, TV) Já mám tu základní, jenom AM/FM, protože nic jinýho nepotřebuju (zatím). Příjem srovnatelný jako s prutem (alespoň tam, kde se pohybuju), jen je to háklivější na rušení např v místech s větší hustotou stožárů vysokýho napětí. Do střechy pasuje přesně místo starý antény.
  6. Taky mám černý kombík (respektive Scouta) a ty světla mám taky. Nevím jaký typ světel jsi viděl. Ty světla jsou ve třech barevných variantách, pokud to byla čirá světla, tam ti to nemůžu vyvracet, ty jsem naživo v akci neviděl. U těch mých ti to ale vyvracet budu. Mám variantu red/smoke. Pro ilustraci přikládám fotky, foceno za jasného dne. Nevím, já tam dost zřetelný rozdíl vidím. Možná je to jenom můj laický názor, ale pokud by tam nebyl rozdíl, jak je možné, že světla jsou homologovaná? A není to Čína, kde se s nějakýma homologačníma značkama moc nepářou. Světla jsou z Evropy, už to tu kolega psal. A když už jsme u těch světel, schválně si teď při brždění všímám všech typů aut. Zkuste to taky. Najde se jich spousta, kde to přímo praští do očí a zrovna tak jich je spousta, kde ten rozdíl je opravdu minimální. Ty moje jsou takový zlatý střed.
  7. mlog

    Devil eyes

    Kroužky svítí společně s dolní řadou LED, jako parkovačky. Ta dolní řada LED je nevýrazná, ale ty kroužky svítí hodně jasně, přes den to někdy přepnu jen na tohle. Lampy svítí srovnatelně s originál světly, samozřejmě závisí na žárovkách. Proti originálu je menší možnost seřízení (pouze výškové, stranové jsem nenašel, ale naštěstí není potřeba) Okamžitě šly ven oranžové žárovky na blinkry a dal jsem tam ty chromové.
  8. mlog

    Devil eyes

    No, přeci ta moje... Žádná fotomontáž, reálná fotka s rozsvícenými kroužky. Na druhé je vidět, jak to vypadá zhasnutý.
  9. mlog

    Devil eyes

    Líbí se mi to taky, Šel bych do nich, jen jsem se nikde nedočetl, jestli kroužky nahrazují denní svícení nebo jestli ho nahrazují LEDky nebo je to obojí jen na efekt. A jakou variantu vybrat? U mě by to bylo jednoduchý, mám černýho Scouta, takže jasně černá a u tebe by Šly dobře asi obě varianty, ale možná bych nepatrně preferoval černou. NejlepŠí by to bylo vidět naživo a rozhodnout se pak. Samozřejmě pokud do nich půjdeŠ, poreferuj potom a zkus přidat i pár fotek a zkuŠeností. Díky.
  10. Oni se jim nepodobají, oni jsou zvenku stejný. Jediný rozdíl je, jak už jsem psal výše, vnitřní černý nebo červený plast.
  11. to koss4ever: Tajný to není, jen doufám, že tím neporuším nějaká pravidla fóra. Bylo to v F2 tuning (sídlo mají ve Františkových Lázních) , tenkrát je měli skladem, teď jsem koukal dodací lhůta 3-10 dní. Co se týče předních světel, do těch bych šel taky, ale ještě čekám. Pán v této provozovně tvrdil, že má informace, že by se údajně měly připravovat nový světla pro Octavii II (světlý i černý), s diodami, který budou mít homologaci pro denní svícení, tedy jiná verze, než co se dá teď koupit. Ale možná chtě být jen zajímavý, to fakt nevím. Pokud se jich ale nebudu moct dočkat, možná pořídím normální černý taky.
  12. Zdravím. Myslím, že se můžu s klidným svědomím zapojit do diskuze o těchto světlech. Mám je na černým scoutu už od února a pořád jsem středem pozornosti, když někam přijedu. Na vlastní oči jsem viděl všechny provedení a ty dvě tmavé dokonce měl na autě. Objednával jsem totiž red/smoke a přišly mi black/smoke. Přišel jsem na to, až když jsem měl jedno světlo namontované. Vyměnil jsem je pak za správnou verzi, takže teď mám red/smoke. Vysvětlím rozdíly. Obě tmavé varianty jsou z vnějšku tmavý, až černý. Rozdíl je v plastu, kde jsou ledky usazeny. U verze black je to v černém plastu, takže jakoby svítí jen ledky, protože od té černé se nic neodráží. U verze red je podklad pod ledkami červený a trochu i odráží světlo. Nehledě na to, že ta červená pod kouřovým sklem trochu prosvítá a podle mě to vypadá líp než ta černá. Ty s čirým sklem (red/clear) mají vnitřek stejný, jako varianta red/smoke. Máte pravdu s tím, že na netu ty fotky klamou. Já jsem taky nejdřív myslel, že kouřový sklo bude víc kouřový a ono je přitom hodně do černa. Nechci dělat reklamu, ale ty popisované ceny tady jsou o dost vyšší než co jsem platil já. (4590,- Kč)
×
×
  • Vytvořit nový...