artaud Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Zdravím fandy Feliny co si myslíte o opravě utopeného auta? Může to mít smysl? Předek felcky se ponořil prakticky celej, voda do půlky kabiny. Auto bylo ve vodě asi hodinu, pak šlo do servisu. Servisák samozřejmě říká, že to půjde, ale zatim si jen vzal několik tisíc a pořádně to nefunguje. Máte někdo nějakou zkušenost? Jde mi o to, jestli třeba elektroinstalace může hodinu pod vodou vydržet nebo je spíš pravděpodobnější, že by se musel každej drátek vyměnit. Felcka startuje a vlastně i docela jezdí, ale zní jinak než před ponorem, kontakty na některých tlačítkách nedoléhají, budíky nesvítí. Budu rád za každou radu Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Bych do Fely tisíce necpal, jedině že by byla fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artaud Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 No tak má najeto sto (ročník 98!) a je to samozřejmě citovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktan2 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 to už nebude dělat dobrotu,čidla a elektronika začnou oxidovat a časem to bude dělat problem.Měl jsem š100 která byla utopená a tam problem nebyl ,ale tam se vyměnily náplně a vše se propláchlo,starter,alternátor rozělovač a další el vybavení se vyměnílo a jezdil jsem.Jo samozřejmě odbahnit ,vysušit atd...,ale blatičko stejně bylo v autě furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 twl odvez to na vrakac... felcku z roku 98 ozivovat po utopeni.. twl ty nemas co na praci nebo ses tak za vodou, ze do toho vraku cpes penize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.