dagmar staňková Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 ahojte,potřebovala bych radu.koupila jsem ojetou octavii II,2.0tdi DSG,RV 2005 -při jízdě po přidání plynu mi to vydává chrčivý zvuk(ne kovový),když dám nohu z plynu,přestane to chrčet.dříve mi to dělalo jen na menších nerovnostech,teď to dělá furt,občas mi to při otáčkách 1800 cukne.nevím kdy byl měněn olej v převodovce.měla jsem to v servise a řekli mi že je to převodovka(vyměnit novou).má to cenu zkusit vyměnit jen olej v převodovce nebo to bude opravdu vadná převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ahoj, jak jsem to četl, taky mě hnedka napadla převodovka.. zkus důkladně počíst tady www.prevodovky-sixta.cz případně to řešit se Sixtou, je to asi jedinej člověk, který ti může dát fundovanou radu a případně to i opravit...... Jinak chce to diagnostiku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmar staňková Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) ok,díky,mrknu na to.chtěla jsem se jen přesvědčit,protože servis nemá moc dobrý hodnocení(účtují si peníze,ale věc za novou nevymění),ale jiný servis v okolí tady není. Editováno: 14. Březen 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace - necituj přímo předcházející příspěvek. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.