Lube Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Zdravím vás ptřebuju rychle poradit,asi dostanu vyplně dveří ze sedana na kombi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 ne, zadni jsou na kombi jinači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tak si vyměn jenom výplně tapeců, ne celý tapeci. Jde to snadno, dneska jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Zdravím vás,ale ja mám šedý,tak musím sehnat ty černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 ne, zadni jsou na kombi jinači No nevím, mě přijdou jako dost stený... mám MR01. Ale je fakt, že jsem viděl i jinačí... takže asi jsou možné obě varianty :-) Jinak teda jedině přehodit pouze tapecy--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelze samozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelzesamozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna Mno tak to jo... škoda. Jinak s tím lepením... no možná by to šlo přilepit takovým tím tavným lepidlem, měl jsem v tavící pistoli takový nějaký lepidýlko - byla to žlutá neprůhledná tyč a lepilo to dost slušně všechny možný materiály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 jak rikam, s lepenim nemam zkusenosti, chtel jsem se do toho pustit prave kvuli tomu abych nemel kratky tapecy ale radsi sem se na to vykaslala...nez znicit vsechno radeji mi kus chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 jak rikam, s lepenim nemam zkusenosti, chtel jsem se do toho pustit prave kvuli tomu abych nemel kratky tapecy ale radsi sem se na to vykaslala...nez znicit vsechno radeji mi kus chybi Ale tak stejně vzadu nejezdíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 presne proto mi to byo jedno a i kdyz obcas vzadu jedu tak to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.