Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás ptřebuju rychle poradit,asi dostanu vyplně dveří ze sedana na kombi??

ne, zadni jsou na kombi jinači

tak si vyměn jenom výplně tapeců, ne celý tapeci. Jde to snadno, dneska jsem to dělal. :kuk:

• Autor

Zdravím vás,ale ja mám šedý,tak musím sehnat ty černý.

ne, zadni jsou na kombi jinači

No nevím, mě přijdou jako dost stený... mám MR01. Ale je fakt, že jsem viděl i jinačí... takže asi jsou možné obě varianty :-)

Jinak teda jedině přehodit pouze tapecy---

tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelze

samozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna

tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelze

samozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna

Mno tak to jo... škoda. Jinak s tím lepením... no možná by to šlo přilepit takovým tím tavným lepidlem, měl jsem v tavící pistoli takový nějaký lepidýlko - byla to žlutá neprůhledná tyč a lepilo to dost slušně všechny možný materiály.

jak rikam, s lepenim nemam zkusenosti, chtel jsem se do toho pustit prave kvuli tomu abych nemel kratky tapecy ale radsi sem se na to vykaslala...nez znicit vsechno radeji mi kus chybi ;)

jak rikam, s lepenim nemam zkusenosti, chtel jsem se do toho pustit prave kvuli tomu abych nemel kratky tapecy ale radsi sem se na to vykaslala...nez znicit vsechno radeji mi kus chybi ;)

:palec2: Ale tak stejně vzadu nejezdíš...

presne proto mi to byo jedno a i kdyz obcas vzadu jedu tak to nevidim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.