Přejít na obsah

VyPLNĚ RS

Lube

Doporučené příspěvky

tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelze

samozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tapec kombi je kratsi...circa o nejakych pe tsest centimetru a to v hornim zadnim ruzku, kde je jakoby ufiknuty, narozdil od toho liftbackovy je "spicaty", z kombi do lifta to jde dat, jsem toho zdarny priklad, opacne nelze

samozne latkove vyplne jsou prehodit, ovsem zajimalo by me jestli je nekdo tak pevne prelepi zpatky...je to delano strojem ktery nejakymi klestemi lepidlo zmackne a zatavi ci ochladi ci co...zkoumal jsem to jen chvilku...myslim, ze doma delano to tak drzet nebude, a musi se davat bacha aby to lepidlo nevylezlo po obvodu latky, kor kdyz je to rs latka stribrna

Mno tak to jo... škoda. Jinak s tím lepením... no možná by to šlo přilepit takovým tím tavným lepidlem, měl jsem v tavící pistoli takový nějaký lepidýlko - byla to žlutá neprůhledná tyč a lepilo to dost slušně všechny možný materiály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...