pajko Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 Ahojte, da sa prosim dako nastavit pritlak zadneho stieraca? ide o to ze stred okna mi vobec nezotiera. Gumicku mam samozrejmne novu a original. Myslite ze je problem v tej pruzinke co je pod ramienkom? da sa kupit samostatne alebo treba cele ramienko? pomoze to vobec ked vymenim ramienko? nemate s tym niekto skusenost? Dakujem Citovat
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 A zkoušel jsi promazat dole to uchycení ramínka (tu hřídelku na které se odklápí)? Protože s tím málokdo manipuluje (odklápí), tak to občas "zatuhne" a stěrač pak špatně stírá - má malý přítlak (mám s tím zkušenosti z hatchbacků). Citovat
VAG BoBo Vloženo 27. Únor 2014 Vloženo 27. Únor 2014 Viděl jsem stěrač firmy Daimond který utíral jen spodek okna, ale jinak byl identický, vadna série s PCR. Citovat
pajko Vloženo 28. Únor 2014 Autor Vloženo 28. Únor 2014 no robilo mi to aj na starom ktory som mal cca pol roka a teraz aj na novom, skusim ten stierac cely demontovat a vsetko vycistit a premazat a uvidime. Vdaka za rady Citovat
pajko Vloženo 6. Březen 2014 Autor Vloženo 6. Březen 2014 no tak vcera som vycistil ramienko a problem stale pretrvava, cize skusim kupit cele ramienko nove a uvidime Citovat
sol.luk Vloženo 6. Březen 2014 Vloženo 6. Březen 2014 nemáš jen unavenou pružinu ? Zkus ještě tu vyměnit ... Citovat
pajko Vloženo 7. Březen 2014 Autor Vloženo 7. Březen 2014 na to som tiez myslel ale neviem pod akym cislom ju mam hladat a bohvie ci sa samostatne predava. Skusal som ju z ramienka vybrat ale nejako to neslo, spatna montaz by bola asi tiez zla... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.